Dünyanın En Güvenli Arabası Olan Aveo Ya Bakın Birde Dağıldı Gitti. Ama O Euro Ncaptan 5632632 Yıldız Almıştı. 62363247 Tane Hava Hastıgı Vardı.
Anti-hyundai'ciler görmesin Bu da Era Servet düşmanı vw, 15km ile çarp araba hava yastığı açsın, pert olsun.
Çarpışma test videolarına bakıpta arabanın kaportası çok hasar aldı kötü araba diye yorumlamam. Euro ncap videolarında birçok arabaya bakıyorum, Ferrari'den tutunda en sağlam gözüyle bakılan arabalara ne hale geliyor. Kiminin darbeden ötürü lastikleri jantları dahi yamuluyor. Kaportanın sağlamlığı sizi korumaz öyle olsaydı milletin hayalindeki o pahalı arabaları fiberden yapmazlardı sanırım. Üstteki Jettanın airbaglarini görmeyen işte arabanın kralı birşey olmadı derdi Bu testte ise Audi Q7 lastik bile patlıyor ve ne hale geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=ib5HEaQRGSw
Abi eğlenceye bak ya, arabaları birbirine çarptırıyolar bi de üstüne para alıyolar ben de bu işi yapmak istiyorum Megane bildiğin macun oldu arada be:RpS_ohmy:
Valla oraya Megane değil Volvo koysan da aynı olurdu bence... Hem kamyon giriyor, hemde bu kamyon acayip hızlı giriyor. Artık bir yerden sonra arabanın markası fark etmez hale geliyor.
olay aslında gittikce değişiyor önceden metal tamponlar vardı düşük hızlardaki çarpmalarda araca hiç bir şey olmazdı ama yüksek hızlı çarpışmalarda ise eski model araçların performansı belli yeni model araçlarda da düşük hızlarda tasarım kaygıları yüzünden tamponlar gittikçe yok oluyor ve düşük hızlarda araçlar daha çok hasar alıyor ama asıl önemli olan araç kabininin sağlam kalması yeni araçlarda bu hedefleniyor zaten aracın belirli bir esneme payımı deniyor artık neyse aracın kazada enerjiyi emmesi gerekiyor ama belli bir yere kadar emiyor aracın içindekiler kazadan daha az etkileniyor.örneğin geçen kış bir 206 ile murat 124 kafa kafaya çarpıştılar hızları yaklaşık 50 km falandır tahmini 124 ün motor kaputu kayboldu cama kadar girdi ama 206 nın hasar ancak ön tekerlere kadar geldi bu kaza 10-15 km kadar olsaydı tam aksi olacaktı belkide 206 daha çok hasar alacaktı 124 metal tamponu sayesinde daha az hasar alacaktı.
[video]http://m.youtube.com/watch?v=cr5wE0NVUw8[/video] 180 km ile bir araba boyle oluyor fort focus 2004 yok oluyor arac
Bunun markayla alakasi yok bence. O hizda mercedes te ayni hale gelir. Samsung Galaxy Ace cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi