Yeni aldığım i10 da direksiyon toplama sorunu var.Direksiyonu sağa kırınca sorun yok direksiyon kendiliğinden düz pozisyona geliyor. Fakat direksiyonu sola kırdığımda direksiyon toplanmıyor. Direksiyonun sola hareketi sağa hareketinden daha yumuşak. Direksiyon dengesizliği yüksek hızlarda baya risk yaratıyor. Servise gittim sorunu doğruladılar fakat ne direksiyon programında nede ön düzen açılarında bir sorun bulamadılar. Montajda toz kaçma olabileceğini bu nedenle geç topladığını zamanla düzelebileceğini gerekirse direksiyon kutusunu açabileceklerini söylediler. Gösterdikleri gerekçe toplamama sorununu karşılıyor ama direksiyonun sola daha yumuşak olmasını açıklamıyor. Bu konuda yardımı olabilecek kimse varsa sevinirim.Yeni aracın direksiyon kutusunu söktürmeyi hiç istemiyorum. Düzenleyen : birolunaltr
Söktürmeyin sorun devam ederse garantiden değiştirmelerini talep edin bu ciddi bir sorun. Toz falan kaçması saçma geliyor bana en sağlıklısı onun değişmesi 5 yıl garantisi var değiştirmek zorundalar.