Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i10 almak istiyorum

'İ10 Forum - Club' forumunda bomax01 tarafından 1 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba. i10 almak istiyorum.

1.2 team modelini (yani en düşük modelini)

araç hakkında karşılaştığınız sorunları yazarsanız memnun olurum.

birde sizden ricam arcı olanlar fotosunu eklerse çok sevineceğim. (özellikle gösterge paneli)

2. Mustafa Tahir

Mustafa Tahir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kardeş öncelikle eğer kesin kararlı isen şimdiden hayırlı olsun ama henüz karar aşamasında isen bence gel era al. ALLAH vermesin i10 tamamen şehir içi için dizayn edilmiş bir oto ve şehir içinde ne kazalar olabiliyor. Bu araç ise takdir edersin ki hayli ufak. Özellikle arkadan alabileceğin muhtemel bir darbede merkez kaç kuvveti ile sarsıntıyı direk boyun ve vücut bölgende hissedersin. Tabii temennim kimse böyle bir şey yaşamasın ama kaza geliyorum demez......

3. SefaŞAHİN

SefaŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben getz öneririm 0 Fiyatı 1.4 start 21.150 Abs li olanın fiyatıda 23.500
    i10 dan çok çok iyi bir araç https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

4. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Araba alırken hangi amaçla, nerede ve kim tarafından kullanılacagına öncelikle bakmak lazım. i10, atos un yerine üretilen model. Tamamen sehiriçi arabasıdır. O yüzden yakıtı düşüktür, kullanımı kolaydır, GÜVENLİDİR DE (!) Fakat, hem iç hacmi hem bagajı hemde motorun küçüklüğünden dolayı aile arabası değildir. Bu yüzden bu arac bence bayanlar için cok daha uygundur. Eger siz ben sehiriçinde kullancam, bagajım da yok, sabahları cocukları okula bırakıp aksam almaya gidecem, vb sebeplere sahipseniz bence tercih edilebilecek güzel araba. Satarkende kolay satılabilir. Özellikle bayan alıcıların tercih ettigi bir araba oldugu için sıkıntı olmaz ikinci elde. Ama arabayı siz kullanacaksanız, Getz ya da era daha uygun olur. Çünkü cevre yoluna ya da otobana cıktıgınızda ne ywazııki i10 ile 120lerde motor bagırmaya ve arabada kanatlanmaya baslayabilir.

5. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar yorumlar için çok saolun.
    Aracı şehir içi kullanımı, az yakması, bandrol ücretini az olması ve bakım masrafının az olması sebebiyle seçtim. Bagaj tabi olsa iyi olur ama 225 lt bagaj bana yeterli. Ben Burdur ilinde yaşıyorum. Arada 150 km'lik antalya ve 50-60 km'lik ısparta şehirlerine yolculuk yaparım. Onlarada ayda 1 veya 2.

Aracın özelliklerine baktımABS+EBD olması ve ön arka frenlerin disk oluşu ve diğer özellikleri ile beni baya tatmin etti.

Sadece fiyat konusunda sıkıntı çektim.
    Sitede 21.650 deniyor. Antalya cangarları aradım onlar ellerinde bir tane olduğunu ancak kendilerine fatura ettikleri için ikinci el gibi bana satacaklar ancak araç km'si sıfır. Fiyat 20.500 dediler.

denizliyi aradım onlarda 21.650'den 21.000'e düşürdüler ama daha zorlamadım.

aracın fiyatı şubatta değişeçek bilgisinide aldım. Azalaçak mış. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Zaten bende nisan mayıs gibi alacağım. Çünkü bankalar aracın tamamına değil %80'nine kredi veriyorlar. Yani nakit için para biriktirmem lazım.

Sıfır faizli kredi veren banka varmı?

Bu konularda beni aydınlatırsanız memnun olurum.

6. cirgan

cirgan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1- eğer otomatik alacaksan sakın alma. deli gibi yakıyor. manuel hakkında fikrim yok.
    2- ruzgarlı havada otobanda 130 un ustune cıktıgında araba sanki yanından kuş gecse şerit değiştircekmiş gibi gidiyor.
    3- araba içeriye çok gürültü alıyor. 1-2 saat sür arabadan cıkınca dunyaya geldigini farkediyorsun.
    4- sispansiyon sistemindenmidir yoksa baska bişeydenmidir ufak bi tasın ustunden gecsen pat küt sesler duyabiliyorsun.
    5-diğer yonlerden bir sıkıntısı yok. içi gorundugu gibi dar değil.. ön pneli sormussun devir gostergesi yok otomatikte. foto cekersem benimkini eklerim buraya.

bu arad 1.2 motor TR de satılmıyor. ingilterede falan var o motor. kappa engine diye geciyor.

Düzenleyen : cirgan

7. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.2 demişim pardom 1.1 olacak. otomatik almayacağım. hayatımda hiç otomatik kullanmadım.

Aracın plastik kısmından yada gögüsten sesler tıkırtılar geliyormu? En nefret ettiğim şeydir aracın içinde bulunamayan seslerin tıkırtıların, gıcırtıların gelmesi.

içeri gürültü alıyor derken yüksek hızdamı yoksa şehir içinde de alıyor mu? bu kadar kötümü yaw.

8. cirgan

cirgan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok plastik kısmında veya gogusten bişey almıyor. hatta ön konsol gayet saglam bir gorunusu var diyebilirim. malzeme tatmin edici.

tekerleklerin aldığı her darbeyi içeri alıyorsun. evet şehir içinde taslı cakıllı asfaltta falan kullancaksan sesi içeri alıyor. yüksek hızdada bahsetmeme gerek yok :)

9. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anladım.

rica etsem gögüsten, bagajdan, kapı içlerinden resim eklermisin.

bide döşeme dökülüyor falan şeklinde yazılar okumuştum. Döşeme nasıl?

10. cirgan

cirgan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben dosemeye hiç dikkat etmedim. normal standart bi doseme var arabada.
    resim bi kaç güne ceker yollarım buraya.

11. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    saol kardeş. resimleri değişik acıdan bol bol çekersen memnun olurum.
    Düzenleyen : bomax01

12. xemrah_23

xemrah_23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    i 10 a vereceğiniz paraya yazık bence 2. eli hiç gitmez o aracın...

13. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracı satmayı düşünmüyorum. alınca uzun süre binmek istiyorum.

14. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    o aracın ikinci el alacak olanlar bayan olucagı için alıcısı olur. Eşlerin hanımlarına istedigi türden bir araba, az yaakr, kolay kullanılır, masrafı az, hanımın işini görür. Bilmiyorum tabi bu benm dusuncem. Ben eşime araba alıcak olsam i10 alırım. Daha az masraf yapar bütceye çünkü.

Bu Sayfayı Paylaş