i10 select otomatik almak üzereyim.Araştırdığım kadarı ile genelde memnun olunan bir araç.Ama çeşitli forumlarda aklımı karıştıran bazı yorumlar gördüm.Şöyle ki,tabiki perfonmans beklemiyorum ama yokuşlarda aracın şiştiği,çıkmakta çok zorlandığı ve sollamalarda da çok zorlandığı gibi.benim yüksek hızla işim yok ama hakikaten yokuşta ve sollamada böyleyse kötü.Okuduğum olumsuz yorumlar bunlar,hakikaten bu "problemler" var mı?
1.1 heleki otomatik vitesli bir arac için bu normal bir durum.illa i 10 olacaksa manuel viteslisinde daha iyi bir performans alırsınız..
selamlar oncelikle, ben size biraz otomatik le duz vites arasındaki farkı i10 için olanı şöyle açıklayım kız arakdasımın kardesiyle benim kardesim aynı araca sahipler onunki otomatik bizimki manuel. kalkış için yanyana aynı hizada başladıklarında bariz bi sekilde fark atan duz vites oluyor. ikinci denemede ise otomatik vitesli olanı yaklasık bi 30 metre onden başlattıgımızda yine aynı şekilde duz vites yakalayıp otomatigi geciyor. buradan diecegim su. hyundai i10 için eger çekiş arıyorsanız duz viteslisi derim.
o hız olayı bırazda surucuyle alaklaı bana sorarsanız otomatik vitesin çekişi falan gayet güzel sollamlardada zaten vitesin yanındaki tuşu kullanırsanız sorun yaşamazsınız...