i10 1.0 AT Style araca yapılanlar: Gövde rengi ayna kapı kolları 4 adet paçalık Cam filmi Elite jant (15") jpg upload
Bende aynı aracın grisi var , yan aynalar kapı kolları gövde rengine boyatmıştım , arkada park sensörü var birde içeride tavana tutamak taktırdım Jant çok yakışmış bu arada güzel günlerde kullanın . Sanırım led sis farı getirttiniz mi aracınız iyice elite olacak
Teşekkürler arkadaşlar, daha iyileri sizlerin olsun. "Rene" arkadaşım senin uygulamalarını takip ediyorum, ben de tutamak taktırmayı düşünüyorum. Led sis farı olayına girmeyeceğim maalesef.
Biraderim ayıptır sorması jantları ve ona uygun lastikler ne kadara mal oldu ? Jantlar çok sevimli tam kasaya uymuş
Ben jantları çıkma olarak önce bir tekini sonra bir tekini ve son olarak da çift buldum. Piyasada ne yazıkki takım olarak çıkma bulma şansı düşük. Serviste de adet fiyatı 664 TLcik. Parça No: 52910B9300
Merhabalar...Foruma yeni katıldım.Bende aynı aracın beyazına sahibim.Acaba jantlarımız kaç inç oluyor ? bir bilgim yok bende çelik janta geçmeyi düşünüyorum bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim...