test güzel olmuş, ama bizdeki tüketici zihniyet açısından cinstir onun için şunu da öğrenmek lazım acaba ezeli rakip doğuş un pazarladığı vag ın dsg li leri benzer güzergahta ne kadar yakardı, rakipleri isterse 3 litre yaksın mukayese edip tercih etmem gerekse bile ben i10 a olumlu karar verirdim.
Şu arka pandizot kısmından gelen trim sesi video'da bile belli oluyor. Müthiş dikkat çekici bir ses ve uzun yolda inanılmaz rahatsız ediyor. Ayrıca benim manuel aracım ile sizin aracınız arasında 1.5-2 litre oynuyor.
Pandizot ve arka koltuk sırtlığı ses sorununu çözdüm ben. Videodaki ses, pilastik telefon tutucuyu, yolcu koltuğu kafalığı arasına sıkıştırdım ama ses yapacağını düşünemedim. Çekinler bittiğinde videoyu izleyince farkettim maalesef.
Anladım.. Nasıl çözdünüz acaba ? Bende 3.000 kilometre kontrolü için servise gidince göstermeyi düşünüyordum.
Pandizotun bagaj kapağına değen iki adet takozunun tam karşısına gelecek şekilde, bagaj kapağına iki adet keçe yapıştırdım. Bagaj kapağı kapatılınca, pandizot sıkışmış oluyor. Arka koltuk sırtlığının da kilitlendiği demirlere, iki tur siyah elektrik bandı sardım. Boşluk gitti.