Merhaba , Accent Era 1.4 otm aracimi , 1.0 i10 otomatik ile degistirmeyi dusunuyorum. Accent era 1.4 otomatik aracim cok gurultulu motoru ve sarsintili vites degisimleri beni cok rahatsiz ediyor. Bu iki aracida kullanma sansina ulasmis arkadaslar iki arac arasindaki performans farkini yorumlayabilirmi. Saygilarimla
1.4 era 3500 devirden sonra ses yapmaya başlar ayrıca otomatiği arıza yoksa sarsıntısızdır. bence era ya saglam bir bakım lazım. onun dışında i10 ile era karşılaştırması garip olur ama i10 daha sessizdir kısmen. ama 3 silindir motoru performansta süper ses verir.
Sınıf onemli degil, biz 2 kisiyiz, şehir ici kullanimi kolay, dip gaz da bile sarsintili gecişleri olmayan, yuksek devirli kullanimda, sesi ile insanlari korktmayan arabaya ihtiyacimiz var.
Bence aracın sesinden ve performansından memnun değilseniz satın ve 1.5 era alın ben bugün uzun yola gittim fazla basmadım o yüzden ses de fazla yoktu ve de 19.5 kuruş yaktı i10 da güzel ama yine bastığınız zaman motor sesi gelecek ve performans da öyle ahım şahım olmayacak. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
İ10 yüksek devirde insanları Korkutmaz gaza getirir motorun sesi gerçekten harika. Şanzıman geçişleri erdaki ile aynı olacaktır AMA sizin anlattıklarınıza bakılır ise eranın şanzımanda bir sıkıntı var yoksa geçişler sarsıntısız olması gerek. İ10 baya atarlı giderli bir araba motoruna göre tabi. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi