Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

I:\ erişilemez. Yanlış işlev.

'Bilgisayar / Teknoloji / Bilim / İnternet' forumunda sSsezginNn tarafından 11 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. sSsezginNn

sSsezginNn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Sezgin yeşil
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    S.a arkadaşlar. ben pc ye boş cd taktığımda hep bu hatayı alıyorum. Dolu cd lerde sorunum yok ancak cd çekmem gerek ve her boş cd açmaya kalktığımda aynı hatayı veriyor "I:\ erişilemez. Yanlış işlev."

İnternette araştırdım tabi ki. şöyle bir çözüm sunmuşlar:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntversion\Explorer\CD Burning\Drives\

dizinindeki "Drive Type" anahtar değerini "2" yaptığınız takdirde sorun çözülecektir.

ve

Bilgisayarıma tıklayın, cd rom özelliklerinden kayıt başlığını seçin diye devam ediyor. Ve bu yolu izleyen bir çok kişi hatayı düzeltmiş. ancak ben özelliklere tıkladığımda sadece " Genel, otomatik kullan ve donanım" başlıklarını görüyorum. kayıt diye bir başlık dahi yok. Diğer seçeneği de denedim ancak sonuç alamadım. Ben bu hatayı nasıl düzeltebilirim. bir bilgisi olan var mı . Lütfen yardım edin :(

2. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Kayıt başlığına ben baktımda bende çıkıyor.İşletim sisteminize göre çözüm arayın.Ben win 7 kullanıyorum.Eğer masaüstü pc niz varsa cd okuyucunun fişini çekin donanım ekle kaldırdan cd okuyucuyu kaldırıp tekrar tanıtın belki düzelir.

3. sSsezginNn

sSsezginNn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Sezgin yeşil
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    İşletim sistemi xp . masa üstü pc kullanıyorum. Fakat nasıl cd okuyucunun fişini çekicem anlamadım?

4. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Kasanın yan kapağını açın,cd rom a giden data kablosu(geniş olan) ve enerji kablosu vardır.Pc kapalıyken bunları çekin ve pc yi çalıştırın sonra kapatıp cd rom kablolarını tekrar takın bir ihtimal sorun çözülebilir.

Bu Sayfayı Paylaş