Arkadaslar hyundai i40 almayi dusunuyorum sizce nasil bi arac fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim. Teşekkürler
A sütunu çok kalın hep bi yerleri göremeyecekmişim gibime geldi (Gerçi Elantra da bana öyle gelmişti belki de alışkanlık meselesidir)
onun yerine ix35 alabilirsiniz donanım olarak biraz daha önde ve suv olması daha havalı gösteriyor tabiki karar sizin birde fazla satılmayan araç 2.elde zararınız olabilir
Soruyu soran üyemiz danimarkada yaşıyor Türkiye ye göre değerlendirmeyelim. oradaki araçlar ağzına kadar dolu . Direksiyon ısıtması bile var.
i 40 tercih edebilisiniz gerçekten de Avrupa pazarı için yapılmış bir araç memnunda kalacaksınız cunku i 40 Hyundai nin sancak otomobillerinden biri.. ufak bir hatırlatma i 40 alt korumasını cok iyi bilmiyorum iklim koşulları için danimarkada özellikle otomobillere alt koruma yapılıyor dikkat etmenizi tavsiye ederim kazasız sürüşler dilerim. saygılar
Ewt burada arac yani i40 modeli 3 sekilde satiliyor -comfort - style - ve premium her paketin kedine özel fiyati var
burada arac yani i40 modeli 3 sekilde satiliyor -comfort - style - ve premium her paketin kedine özel fiyati var ben bizzat test ettim araci ama kisa bir sure kullanma firsati buldum yani pek birsey anlamadim uzun yolculuk larda beni rahat ettirirmi acaba
Eğer station araç seviyorsanız i40cw almanızı tavsiye ederim. Ülke farklılığını da göz önüne alırsak sunduğu donanımına göre yeterli konforu verecektir. :RpS_thumbup:
i40 cw sedanından çok çok daha şekil duruyor . aralarında fark da yok yerinizde olsam cw alırdım sebebi olsun yada olmasın sırf şekli için sedana göre tabi.. başka model düşünürseniz bilemem
1.7 sizin ülkenizde fazla vergiye sahip degilse tam kararinda bir tercih olur. Lg Optimus Sol Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
dünyanın en pahalı benzini'ni alıyoruz en pahalı vergisini ödüyoruz en pahalı aracını alıyoruz bence fazla vergiye sahip değiliz