Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ 30 stationwagon

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda sazlı tarafından 21 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    arkadaşlar yeğenimi30 stationwagon almak istiyor.yada aynısı olan kia cee'd stationwagon dan.hangisini tavsiye edersiniz.nasıl arabalar.bilgisi-deneyimi olan fikirlerini paylaşırsa sevinirim saygılar...

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. ilkercan

ilkercan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İki aracı da incelemiştim.Ceed SW'nin malzeme ve işçilik kalitesini beğenmemiştim.İ30 daha kaliteli.Ancak i30'un bagajı daha dar.

4. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    arkadaşalr yeğenim sonunda biriyle anlaşmış.hiç beklemediği bi araba corolla stationwagon.arkadaş tavsiyesiyle baktık.temiz araç.ilk sahibinden.2007 model 38,000 de 21,800 istediler 20,500 e anlaştık.hiç niyeti yoktu bu arabalara ama kısmetmiş.

saygılar..

5. Misafir

Misafir Guest

İyi arabadır Toyota, pişman olmazsınız, hayırlı olsun...

6. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    i30 un sw yokki cw var. aynı segment gibi görünüyor olabilir fakat deil

7. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8

cw sw arasındaki fark nedir anlatırsanız sevinirim.geri kalmayalım bu bilgilerden https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

8. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yetkili satıcılarda bulunan yılların deneyimi olan elamanlardan olmadı satış md lerinden bu bilgiyi rahatlıkla alabilirsiniz...
    bu arada kücük dusurucu alaylayıcı tabirinizide hic begenmedim solim

9. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8

teşekkürler.bide aklıma bişey takıldı 1,4 d-4d dizel.1,4 az gelir diye düşünüyorum.sizce?

10. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8

ben küçük düşürücü bişey söylemedim.sadece bilgilerinizden faydalanmak istedim.öyle anlaşıldıysa özür dilerim

11. Misafir

Misafir Guest

Valla şimdiye kadar performans konusunda pek bi şikayet duymadım açıkcası,ben kendim test etmedim, kullanıcıların yorumları bu, ancaksanırım alt devirlerde çok iyi performans vermese de daha sonra normale dönüyordur, ben 6 ileri 90hp Astra'yı kullandım, düşük devirlerde performans sıfır gibi bir şey, araba hiç gitmiyor daha sonra açılıyor ama bu arada iş işten geçiyor tabi ama Toyota bunu aştıysa bilemiyorum...dediğim gibi bizde bi huy vardır, kimse ayranım ekşi demez...ama size katılıyorum, özellikle alt devirlerde...ha bi de bu beklentiye göre değişir tabi, Era'nın dizelini kullanan biri için 90hp'lik motoru taşıyan araç tabi'ki tatmin etmeyecektir, sanırım dizel Toyota kullanıcılarının çoğu Era'nın dizelini kullanmamışlardır, el tokatını yemeyen kendininkini balyoz sanır misali...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

12. Misafir

Misafir Guest

İfadenize katılıyorum, hatta ben de mesaj atacaktım nedir bu fark diye, sanırım arkadaşımız yanlış anlamış..

13. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8

haklısınız.performansın düşeceği gibi yakıtta tavan yapar bence.ama anlamadı bizim kot kafa.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

14. Misafir

Misafir Guest

...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

15. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    CROSSOVER, otomotiv dünyasında son bir kaç yıldır en fazla telaffuz edilen kelimelerden biri olarak öne çıkıyor. İsviçre`de devam eden Cenevre Motor Show`da da dikkatleri çektiği gibi, otomotiv endüstrisinde son dönemde devam eden crossover yağmuru adeta fırtınaya dönüştü. Hemen her markanın standında `crossover` sınıfına giren bir modeli arz-ı endam ediyor. Ford`un Kuga`sı, Renault`nun Koleos`u, Kia`nın Soul`u, Toyota`nın Urban Cruiser`ı vs. bu modellere örnek.

Peki nedir bu crossover? Bu segment, otantik denilen safkan 4X4 arazi araçları ve hafif arazi aracı olarak adlandırılan SUV`lardan sonra `çok çok hafif arazi aracı` görünümünde. Aslında bu tanımlamanın sadece görüntüde geçerli olduğunu söylemek mümkün. Tasarım itibariyle 4X4 özelliklerini taşıyorlar. Yerden yüksek, iç hacimleri geniş ve pratik imkanlar sunuyorlar. Ancak araziden çok asfalta daha yakın araçlar olarak öne çıkıyorlar. Crossover`lar bir binek aracın konforuna ve sürüş özelliklerine de sahip. Bu özellikleriyle SUV ile binek otomobil arasında konumlandırılıyorlar.

4X4`LER GÖZDEN DÜŞÜNCE

DÜNYA genelinde çevresel kaygıların yanı sıra yakıt ekonomisi kaygıları bu segmentin önünü açan unsurlar oldu. 4X4`lerin başta Amerika olmak üzere giderek daha fazla gözden düşmesi, hemen ardından konumlanan SUV pazarını hareketlendirdi. Küçük SUV olarak da adlandırılan crossover`lar da yeni bir segment olarak pazarda giderek kendine daha fazla

yer açmaya başladı. Aslında köşeli hatlara sahip, pek de zarif olmayan, erkeksi, yakıt canavarı olan ve safkan off-road performansı sunan 4X4`ler gözden düştü, ama gönüllerden düşmedi. Fazlasıyla sevilen tasarımları arka plana atılmadı. Toplumun tüm kesimlerini saran kaygıları giderecek araçlar üzerine kafa patlatan otomotiv endüstrisi, boyutları ve motorları küçülttü. Crossover`lar binek otomobile daha fazla benzedi. Tüketiciler artık yakıt canavarı araçları almaktan kaçınıyor. Ancak bir yandan da SUV`ların avantajlarına sahip olmak istiyor. Bu da onları crossover`lara yöneltiyor.

16. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    umarım tatmin etmistir.

17. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8

teşekkürler...

18. Misafir

Misafir Guest

Yalnız burada bi eksiklik var gibi, bahsettiğiniz otomobil CROSSOVER değil CROS WAGON diye biliyorum, ikisi aynı otomobil değil yani...İ30'un CW'i CROS WAGON oluyor CROSSOVER değil yani....yani diğer markalarınSTATİON WAGON dediğinden...

19. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif bende öyle biliyodum :))

20. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğrduur katılıyorum fakat ben başta hatırlarsanız ne yazdım?
    cw ile sw aynı segmentte deiller die bi yazı yazdım ve sizde cevabını istediniz bende yazıma karsılık kanıtlayıcı cevap verdim yanlıs mıyım :) ?

Bu Sayfayı Paylaş