arkadaşlar malum mevsimi geldi ben dün bosch car care de silecek lastiklerini değiştirdim bizim i30 da aero silecek var serviste lastik yok komple değişim önerdiler bi şansımı deneyim dedim bosch a sordum würth marka lastikler tam oturdu öncama hem daha etli hem daha düzgün siliyo fiyatıda 30 tl değiştirecek olanların bilgisine
onlar standart zaten boyuna göre kesiliyor yerine tam oturuyo silecek değil lastiği sadece boyu önemli değil o üzden
banana bildiğim kadarıyla monoblok kauçuk sileceklere deniyo bizimkiler aero denen kalın tepeli ama lastikleri değişen cinsten içinde yekpare yay var doğrusu tam anlayamadım ne kastettiğinizi 2009 model araçtaki fabrika sileceği en kestirme açıklama bu hralde
Evet i30'un orjinalleri banana diye tabir edilen sileceklerden, bazı servisler yaklaşık 200 TL gibi bir fiyat çıkarıyor, Tuna'da 15.000km bakımı yaptırdığımda silecek lastikleri ön ve arkalar ücretsiz olarak değiştirilmişti. Banana derken, tip olarak aynı ondan öyle dedim. Düzenleyen : Burak Kumpas
evet ben aldım 50 tl civarındaydı ilk aldığım eklentilerden biriydi arka cam kirlenmesini geciktiriyo gerçekten yağmurda servise giderseniz aksesuar kataloğın da var