Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i 30 cw dizel yakıt tüketimi

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda tmozyer tarafından 13 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracın ilk deposu gerçi ama satışçısı çok farketmez demişti. 55 lt lik bir depo benzinle en az 900 km hedefim vardı şu an yarı depo tükendi gittiğim yol daha 300 km. Dizel diye benzinli mi sattılar acaba :D Şaka bir yana bu aracı kullanan varsa yakıt durumunu yazarsa sevinirim ...

2. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    55lik bir depoda 900 km hedef 100 km de 6.1 lt yakıt tüketimi demek...her ne kadar kataloğunda 5.9 yazsalar da o aslında 6 ölçülmüş ve 5.9 yazılmıştır...ayrıca o testler yapılırken şartlar optimuma getirilmiştir...sözün özü fabrika değerlerinde yazan değerin üstüne 1 lt koyun gözlemlerinizi öyle yapın derim hele ki şehiriçi kullanıyorsanız...ilk depoda da moralinizi hiç bozmayın aracınıza biraz zaman tanıyın...
    saygılar

3. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    araç daha yeni olduğunda normalden fazla yakar bi kaç depo ile yıkıtı da olgunlaşır artı i30 CW den bahsediyorsunuz normal i30 larla aynı yakmayı hedeflemek yanloş olur sonuçta 1.5 tonluk bir araç ve 1.6 motorona göre yakacaktır.

4. excexc

excexc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba,

Bende bir i30 CW sahibiyim.
    Aracın yakıt tüketimi çok güzel ve iyi. Ben 53 litrelik bir depo ile 800km yi gördüm. Aracı şehir içi kullandım hep ve 800km yi gördüm.

Mesela şu an deponun çeyreği bitti ve 255km yol gitmişim arabayla ve bu hepsi şehir içi. Yani yarım depoyla 300km çok fazla yakmış ama nasıl kullandığın çok önemli.

Bende mode manuel var araç 115 beygir ve gaz pedalına dokunduğunda fırlıyor. Devri saati 2.000 i bulduğu an araba resmen şahlanıyor. Kullanmana bağlıda olabilir dicem çünkü yarı depoyla en az 400km gitmen lazım şehir içi

5. Turan67

Turan67 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba.. benim araçta i30 crdi 90 ps team, dizel olmasına rağmen fazla yakıyor gibi geldi bunu aracın yeni olmasına bağlıyorum , normali bir depo euro dizel yakıtla ne kadar km yapmalı, birde kaç km den sonra aracın yakıt tüketimi oturmaya başlar yani normal yakmaya yeniyken araç fazla yakar diyor arkadaşlarımız, bu konuda bizleri bilgilendirirseniz çok sevinicem, herkese şimdiden çok teşekkür ederim...

6. hardday

hardday Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sanırım 90 bg birazkarşılıyamıyor aracın ağırlığını.Ama uzun yolda bu sıkıntı ortadan kalkar.

7. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İki depodur 800 km yi bende gördüm ve daha kırmızı yeni yanarken yani rahat 850-880 vardır. Birde ayağımız gazdan çekebilsem 1000 i buluruz gibi geliyor ...

8. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sonuçlar düzeldiğine göre sorun yok kullanan arkadaşlar merak ettim bu i30cw nin yol tutuşu nasıl hb i gibi iyi mi?

9. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    uzunyolda 55 litre yani 1 depoyla 1100 km garantisi var ama 5-6000 km geçtikten sonra...

Aracınızın bagaj kısmının net bir fotografı varsa koyabilirmisiniz.Gidip bakmaya fırsatım olmadı,İ30CW abime düşünüyorumda

10. excexc

excexc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yarın arabanın resimlerini bagajı vs detaylı bi çekip buraya koyucam. Araç gayet geniş arkadaşlar

Bu Sayfayı Paylaş