Eser bey , orijinal i20 kılıfı arıyorum , siz nereden ve ne kadar tl ye temin ettiniz, bizede bir kaç resimle bu konuyu paylaşırsanız sipariş vermeyi düşünüyorum , yaz geldi artık Akdenize çok çabuk kirleneceğe benziyor döşemesi.
Eser bey İmageShack (kurağayı ) bilgisayarınıza indirin o gerekliyardımı yol gösterip yapıyor kopyaladığınız linki mesajınıza yapıştırınca resminiz yükleniyor veya başka yollarda var Forumumuzda açıklanmıştı aratırsanız yaparsınız.
Dün , 2013 i20 Troy racım için www.otomakilif.com dan kendim renk tasarımı yaparak 1 takım kılıf sipariş ettim , gelince taktırıp paylaşabilirim.
çok beğendim. Firmanın sayfasında her aracın orijinal dikimleri var. Biraz paraya kıyıp yaptırılabilir. Ben serviste tek orijinal kılıf için ( şoför koltuğu ) 400 tl fiyat almıştım.
Kılıfı takmak o kadar kolay ki , kendim bile takabilirmiiim dedim ama arka koltuğun yaslanma yeri takılırlen emniyet kemerinin tabana bağlı kısmını söküp, kılıfın açılan deliğinden geçirip tekrar civatalıyorlar , ön koltuklara kılıfı geçirip alttan baklıyorlar kılıf üzerindeki geniş lastik bantları , arka oturma ve yaslanma yerlerini yatırıp , giydirip tekrar yerine oturtuyorlar , kesinlikle koltuklar sökülmüyor , ön koltukların kenarındaki fiberler bile sökülmüyor , özel dikim olduğu için pot yapmıyor ekstradan kanca bile atılmıyor , almaya niyetli arkadaşlara tavsiye ederim. Değerli yorumlarınıza teşekkür ederim. iPhone 5C den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Belki bir sorun vardır sitede fiyat seçilen gövde ve desen kumaşına göre değişiyor benim seçtiğim desene göre çıkan model ismi Royal diyordu benim seçenekte 183 küsür TL idi. iPhone 5C den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.