Yeni i20 jump modelinde direksiyondan kumandalı müzik sistemi var. Acaba aracıma ben de ekleyebilir miyim?
parçaları bulursanız büyük ihtimal olur. tabi sizin araçtaki teybin de direksiyon kumandası girişi olması lazım. teypleriniz aynıysa büyük ihtimal vardır. parçaları da ya servisten ya da çıkma olarak bakabilirsiniz.
Benim aracımda yeni i20 jump 2012 model, 2013 de çıkanlarda direksiyon kumandası var. Servise sormuştum beynin değişmesi gerek felan dedi. biz yapmıyoruz dediler, Bende 2013 modellerinde olduğunu görünce acaba buna da takılabilir mi diye düşündüm. Çünkü araç da şuana kadar eksik gördüğüm aradığım tek şey bu.
beyinle alakalı olduğunu sanmıyorum. servise sorarsanız yapmayız derler ya da uğraşıp yaparlarsa da astarı yüzünden pahalıya gelir. siz uğraşıp parçaları bulursanız bu işten anlayan birine taktırabilirsiniz. tabi sizin aracınız garanti kapsamında servis sonradan müdahale olduğu için elektrik aksamını garanti dışı bırakabilir. işin bir de bu tarafı var.
Aracı 24 kasım 2012 de aldım.Parçaları bu yaz yurt dışına çıkacam belki de ordan bulurum.Benim araca ek olarak 2013 de direksiyon kumandası ve koltuk yükseklik ayarı eklemişler jump modellerine
, Dostum, bende aynı durumu yaşadım ancak benim durumum multimedya navigasyon sistemi yeni i20 sense aldım ancak aradan kısa bir süre sonra sense modellerine multimedya navigasyon taktılar şimdi o şikayetimin peşindeyim çünkü yeni i20 sende bir kısmı navigasyonlu bir kısmı navigasyonsuz bu hiç hoş olmadı bu sebepten dolayı. Şikayetimin takipcisiyim Saygılarımla
Üstadım senin olay farklı ama bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.Kanuna göre ne gösterdilerse onu satmak zorundalar eğer sana navili gösterip diğerini sattılarsa o zaman hakkını ara ama yok bunu sonradan öğrendinse ve alırkende olmadığını biliyorsan bir sonuç çıkmaz. Bizim meselemiz burda sonradan nirşey eklemek bakalım yapabilecez mi
hyundai'nin yaptığı tam anlamıyla bir terbiyesizlik. araca 1000 tl zam yap, sonra ledli sis farı ve navigasyon dvd ekle.(i20 için konuşuyorum) bu parçaların değeri dışında yaptığı şey bizim araçlarımızı değersizleştirmek. bizim ne günahımız vardı diye soruyorum. bende her yerde şikayetimi dile getireceğim. koydukları donanım için ben 2000 tl fazlada verirdim. en azından 2012 modellere sahip olan kullanıcılara bir indirim yapılması gerek bu paraçaları ekletmek isterlerse. ledli sis farına 3000 tl diyor servis, ben hayatımda en iyi markada bile bu kadar uçuk bir fiyat duymadım.
benimde aracım 1.4 jump bende aynı eksikliği yaşıyorum eğer bulabilirsem işinin ehli montajcım var ona montaj yaptırıcam ama dediğiniz gibi acaba bizim teype uyuyo mu bu önemli
Arkadaşlar bende de jump modeli var ve direksiyonda kumanda yok. Son durum nedir taktıran oldumu acaba?
Mürsel Hocam konuyu biraz hortlatayım. Benzer bir soru da benden gelsin. Benim Troy Mode nin üst versiyonu Prime de Hız Sabitleyici var. Acaba bende Hız sabitleyici ekleyebilir miyim. Bilgin var mı bu konuda. Direksiyon üzerindeki tuşları değiştirsek, yazılım güncellesek falan olur mu ?
Araçta elektronik gaz pedali varsa olma ihtimali yüksek eger gaz pedali telli ise sadece dugme ile olmuyor. LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi