Arkadaşlar herkese merhaba. 2013 1.4 jump i20 araca sahibim. Son 2 gundur aracimda bir problem var. Gosterge ve konsol aydinlatmasi tam yuksek seviyede yanmiyor. Ayrica dugmeyi az bisi asagi dondurdugum de isiklari biraz kismasi gerekirken direkt kapatiyor. En ustte dayadigim da da az isik veriyor. Ilk hali gibi degil yani. Umarim sorunumu anlatabilmisimdir. Bu konuda yardimci olabilcek arkadaslar varsa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Başlığınızı düzeltiyorum. Tamamı büyük yazmıyoruz. Profil bilgilerinizi tam olarak girerseniz sevinirim. Sorunuza gelirsek aküden olabilir mi? Peki farlarınızı açmanız sönüklüğü etkiliyor mu?
Kusura bakmayin hocam yeni uye oldum kurallari tam bilmiyorum dikkat ederim. Akuden olabilir mi bilmiyorum ama arac daha 17.000 de. Fari tamamen kapadigimda sadece ekran isigi daha parlak hale geliyor. Fari acinca oda kisiliyor.
Kusurluk bir durum yok. Sadece daha iyi iletişim için. Ben sorunun akü ya da şarj dinamosundan olduğunu düşünüyorum. En iyisi elektrikçiye gidip akünüzü kontrol ettirmeniz.
Musait bir vakitte ilk isim oyle yapmak zaten. Yinede ufak bi detay vardir belki diye sorup bilgi almak istedim. Sorun cozuldugunde sizinle paylasirim ayni sorunu yasayan arkadaslar olursa yardimci olmus oluruz boylece. Ilginiz icin tesekkurler.
Aku km ye baglı bırsey degıl aslında. Sıfır aracta arızalı olabılıyor. Garantı durumu nedır aracın servıs e baktırsanız? D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aracınız garanti kapsamında olması lazım. servise baktırabilirsiniz. benim tahminim far ışık şiddetini ayarlayan düğmede bir sorun olabilir.
Araci bugün servise götürdüm mursel_balci arkadaşın dediği gibi gösterge ısıklarının seviyesini ayarlayan düğme sivicinde sorun varmıs siparis ettiler 1-2 güne parça geldiğinde değişip sorunu çözüceklerini söylediler.
Gösterge ısıkları düğme sivici garanti kapsamında değiştirildi sorun çözüldü arkadaşlar. Teşekkürler.