merhaba arkadaslar, benzinli i20 için eibach 3.0 cm spor yay siparişi verdim.. daha önce alan kullanan varsa, bilgi verebilirmi ? ( yol tutusu, konfor, vs)
ben daha önce taktıran duymadım o sebepten sizden hem teknik hemde kullanıcı bilgisi alsak çok iyi gelir
Ben aracıma 10.000km de iken taktırdım. Şuan 72bin civarında, 16' 205 45 16 lastiklerle kullanıyorum, sertlik rahatsız edecek düzeyde hiçbirzaman olmadı
arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama takçak arkadaş herhangi bir detay vermedi bende kendi aracıma spor yay takmayı düşünüyorum hangi marka ve kaç cm takmalıyım karar vermedim yardımcı olursanız sevinirim.
geçen gün servise sordum dedim spor yay takarsak garanti dışında kalırmı diye al takımın komple garanti dışında kalacağını iletti.
elimde eicbach 3.0yay var kış oldugu için taktırmadım orj. jant ve lastik var normalde 185.45.16 lastik kullanıyorum sorun cıkartırmı ?
konuya burdan devam etmek istedim. i20 jump aracıma alaşım jant takmaya karar verdim. Şuan üzerinde 186/60/15 jant ve lastik var. 2 seçenek arasında kararsız kaldım. sizin değerli fikirleriniz önemli benim için. 1. seçenek direk 15 inc jant alıp takmak. 2. seçenek ise jantları 16 inç yapmak var. ama bu defa da 195/55/16 takınca aracıma yay takmam mı gerekecek? yay takmazsak araç leylek gibi mi durur yoksa güzel olur mu yaysız?
yaysız olur yani. peki sizce 195/50/16 mı güzel olur? yada sadece orjinal jantını alıp 185/60/15 mi daha iyi olur? tşkler bu arada
Merhaba 2012 otomatik benzin i20 sahibiyim, aracın en ufak çukurda bile cok sallanıyor, ne yapmam gerekir nasıl bir yay takmam lazım ve nasıl bir amortistor takmam lazım ?
2013 1.4 crdi model aracıma spor yay takmak istiyorum hangi marka önerirsiniz 3.5 cm ile 5 cm lik yay arasındaki farklar nelerdir Bilgi verirseniz cok sevinirim
Merhabalar Bendede 2012 1.2 Motor İ20 Var . Bende Eibach veya Vogtland 3Cm veya 3.5Cm yay arıyorum . BMW aracımızda Vogtland 3.5 yay denedik fabrikasyondan daha iyi bi hal aldı aracımız Acaba deneyen var mı İ20 aracında veya görseli olan birisi varmı