Arkadaşlar aracı hızlı kullanıyorum içim de şüphe oluyor acaba yanlışmı yapıyorum yavaş kullanıyorum bu seferde yine huylanıyorum acaba araca zararmı veriyorum diye düşünüyorum normalde hızlı kullanmayı severimben de şaşırdım nasıl kullanacamı hızlı mı yavaşmı bir de kalkışlarda depraj yüksek te kavrıyor dimi aracı kalkışta bazen de geri vites depra ja bir kere basıp çekmeyin ce kesinlikle hemen geçmiyor bazen hiç sorunsuz hemen geçiyor çok az ileri milim gittim mi hemen geri vitese geçiyor Hiç geçmediği zamanlarda araç düz şanzıman benzinli düğmesiz geri vites sonra bu araçların yerden yükseklik mesafesi nedir alttı hemen değermi en ufak tümsekten hızlı geçilirse değer sede zarar görecek bişiy varmı altında yoksa baya yüksek demi asıl zarar görebilecek yerler Benim başıma gelen yada takıldıklarıma takılanlar varmı Birde bugün baktım benle alakalı değil fakat önceki sahibi ön sol altta ki bulunan plastik koruma sanırım onu kırmış tam kopmamaış fakatkırık hemen ön tekerin hizasındaki şey bunun bir zararı varmı bu şey neye yarar bilen varmı Düzenleyen : merttan