torpitotur veya emniyet kemeri demiri çarpıyordur yan koltuk emniyet kemerini takılı kullan yapıycakmı ses
Emniyet kemerinden çok sanki kapı aralarından geliyor gibi. siz memnun musunuz? Ben genel olarak bu araçtan memnun kalmadım.
bir alman gibi bekleme bu araçtan, çok ses gelir takılma motoru şanzımanı sorun yaratmaz kolay kolay teybi aç muziği dinle ses gelmez ))
Hangi hızlarda aracın neresinden ses geliyor?Kapı oturmuyor,açık kalıyor olabilir mi,veya pencere tam kapatılmamış.Çünkü bende i20 2015 kullanıyorum ve rahatsız edecek herhangi bir ses olmadı şu ana kadar.
garanti kapsamında ücret ödemeden gelen rahatsız edici sesten kurtulmak için lokal izolasyon işlemi yaptırabilirsiniz, birçok yetkili servis bunun gibi ufak tefek masrafsız işlemleri kısa sürede ve müşteriyi fazla üzmeden hallediyor Size en yakın yetkili servise bir danışın bunu derim. Onun dışında lastik homurtusu ve yüksek hızda rüzgar sesi gibi şeyler uzakdoğu üretimi bütün otomobillerde biraz olur bunlar genellikle çok rahatsız edici değildir, komple izolasyon gerektirir masraflıdır. cızırtı sesi biraz rahatsız edici tabi ama garanti kapsamında serviste halledilebilir. ses gelen yeri bulup orayı sünger bant yada vidaları klipsleri ayarlama yapıp halledeceklerdir.