http://i.hizliresim.com/Z2gE7g.jpg http://i.hizliresim.com/EQnRJq.jpg sipariş verdim ayın 10 unda geliyor . bir yıldır bu jantları takıp ediyordum yolda giderken hemcinsinde gördüm çektim fotorafını. lastik ölçülerini 195 50 16 verdim . bu aractaki de sizce 195 mi 205 mi ? bir de yorum alayım nasıl sizce ?
hocam jantlar super hele siparişin siyah ya da koyu renkli ise mükemmel durur ... bu kadar uzakdan 195 205 ayrımına varmak zor ama ikiside size farketmez jantlar işi götürür
jantlar güzelmiş... 195 lastik en uygundur... 205 patavatsız kalır... çocuğa 1 numara büyük papuç gibi durur... 195 candır can... aracınızı da yormaz...
205 taban sizin arac icin fazla gelecektir. Iyi gunlerde kullanin jant ve lastiklerinizi. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
205 blue ya bile cok i20 ye fazla gelir 195 yol tutus ve gorunus icin daha iyi olur HTC One cihazımdan gönderildi
Merhaba, Ben de i20 1.4 crdi jump var, 2012 ekim trafiğe çıkışlı, km 17.000 de araba çok temiz, sadece işe gidip gelirken kullanıyoruz uzun yolu hiç yok, fakat sol kapıları değişti, dumankayadan almıştım karşı tarafın hatası gelip vurdular orijinal parça ile değişti, ufak tefek çizikler ddışında hiçbir kusuru yok, satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder ???
Bu jant işi bni cok yordu ama en sonunda hallettik. Yarın bilezikler tornacıda ayarlanacak. İnş beni üzmez . Lastikler kumho geldi .dunlopları cıkarıp kumho ne kdr akıl karı o da bir soru işareti. aracın üstündeki orjinal jant ve lastik satılıktır . Eger alıcısı jump modeli kullanıcıları düşünüyorsa servise tanesi 1500 tl sadece janta verecegnize kacırılmayacak fırsat. Büyük olsalıkla sıfır gbi vercem .
Teşekkür ederim . Jantlarla ilgili aklınızda sorun olmasın . eger istdaysanız istediğniz gibi görebilirisiniz . kafamdaki düşünce sıfır ayarında jantları vermek. suanlık kucuk cızıklerı mevcut. dersenizki ben böyle alırım verim ama dersenki sıfır gibi olsun . yardımcı olurum. eğer ciddiyseniz . 554 781 23 12 irtibat numaram.. malüm benım jant olayım tamamen fantzyıdı. o nedenle saglam para verdim. en azından bi kısımını jantla kompanse edelim dimi :d lastik ve jantlarım lastıkcımın deposunda duracak. dedıgım gıbı komple sıfır yapıpta satabılırım .