Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i 20 1.25 motora lpg taktırıp sorun yaşayan var mı

'İ20 Forum - Club' forumunda tetikahmet06 tarafından 22 Ekim 2014 tarihinde açılan konu

1. tetikahmet06

tetikahmet06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ahmet tetik
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Öncelikle herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.2012 model i 20 1.25 motor aracıma dymco sıralı sistem taktırmayı düşünüyorum.Ürünün en büyük özelliği enjektörleri dediler. Prins enjektörü kullanıyormuş, servis landirenzo diyor fakat araştırmalarım sonucu bu ürünün çok iyi olduğunu öğrendim ve aralarında da hatırı sayılır fiyat farkı var .Sizler içinden bu ürünü taktıran var mı?

2. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Merhabalar. LPG sistemi ile ilgili bu sitede oldukça geniş bilgilere yer verilmiştir. Ben sadece kısa birkaç paylaşımda bulunmak isterim.

LPG sisteminde temel unsur, yüksek motor devirlerinde (4000 ve üzeri) yüksek hareket kabiliyetine sahip enjektörler ve bu sistemi iyi kontrol edebilen bir yazılımın olmasıdır. Prins Keihin marka enjektör kullanır. Bu enjektörler yüksek motor devirlerinde gelen komutlara çabuk ve hatasız tepkiler verebilmektedir. Ancak sadece çok iyi enjektörlerin olması o kitin doğru çalışacağı anlamına gelmez. onu yöneten ve en doğru zamanda en doğru açıklığı belirleyecek bir yazılım ve ekipmanlarının da olması şarttır. LPG sistemi bir kere ve en doğru marka seçimi ile takılmalıdır. Bu hem araç sağlığı hemde can güvenliğiniz açısından önemlidir.

ReNe bunu beğendi.
  3. omerdogan43i20

omerdogan43i20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ömer erdoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Bazen uzun rampalarda sağ şeridin hakimi oluyorum zira lpg yıl bende düşünüyorum ama...

4. tetikahmet06

tetikahmet06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ahmet tetik
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Muhakkak yazılımının da çok iyi olması gerekir.Ben en önemlisi diye duyduğum için enjektörü ön plana çıkardım.Sonuç da tam bir uyum içinde olması gerekir sistemin ve takanın da bu konuda yeterli olması gerekir.Bu yüzden be ana bayileri genelde tercih ediyorum.ilginize teşekkürler ..

Bu Sayfayı Paylaş