Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i-10

'İ10 Forum - Club' forumunda Endorfin tarafından 10 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. Endorfin

Endorfin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese selam,
    hyundai i10 kullanan var mı acaba? ya da araç hakkında bilgisi olan?Otomatik vitesli almayı düşünüyoruz. Sağlamlık, yakıt tasarrufu gibi konularda bilgi verirseniz sevinirim.

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    piyasada baya çoğalmaya başladı.tipi ve dizayni gerçekten çok güzel olmuş.yakıt olarak otomatik versiyonunun fabrika verisişehir içi7 lt şehir dışı 5ltdiğer bilgilerine aşağıdaki linktensayfanın sağından menü tuşundan bakabilirsiniz.

http://i10.hyundai.com.tr/

3. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Herkeste nıye bu otomatık araba almaya basladı anlamadım..

4. Endorfin

Endorfin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok teşekkürler bilgiler için. Evet oldukça güzel bir araba. Ancak select versiyonunun istanbuldaki bayilerde bulunmadığını öğrendim. Team'in otomatiği de ellerinde yokmuş. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    valla geçen ankarada bayide bakmıştım.baktığım versiyonda select versiyonuydu.aslında istanbulda bulunması lazım genel merkez orda..belkide baktığınız bayide yoktur istanbulda 23 tane hyundaı satıcısı var diğerlerinede bakın bence...

6. Misafir

Misafir Guest

İki hafta evvel bir arkadaşım benim tavsiyem üzerine ablasına aldı, yakıtın bu motora göre biraz fazla olduğunu düşünüyor ancak kullanımı çok rahat ve zevkliymiş. Tabi bu arada ablasının çok acemi ve arabanın otm. olduğunu göz ardı etmemek lazım.
    Araç konusunda Uçar Otomotiv'de dinamik satış şefi Zafer Çelikel bey var, benim adımı vererek destek alabilirsiniz hatta müsait olduğunuz zaman beraber de gidebiliriz.

0216 422 30 40

7. Endorfin

Endorfin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gerçekten de çok değerli bilgileriniz için teşekkür ederim,uçar otomotiv de dahil olmak üzere diğer bayileri araştırmak en doğrusu...saygılarımla

8. Misafir

Misafir Guest

uçar otomotiv türkiye merkez servisi zaten..yani şuan türkiyede bulunan en yetkili servis..onların elinde olabilir..teknik şef devrim abiye ulaşıp bilgi alabilirsem buraya yazarım..

9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ellerinde olmasada getirirler 2 güne..biz arabayı alırkende ellerinde manuel yoktu getiririz dediler ertesi gün geldi..

10. grkm

grkm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  11. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    vala izlenimler güzel.. arabanın tipi güzel mi güzel..ee 1.1 de motoru var şehir içi mükemmel..

Bu Sayfayı Paylaş