Arkadaslar bir ay once 2015 model 19 bin km deki otomatik lpg li 1.25 i 10 aracim bir hafta sonra mars basmadi..Garanti kapsaminda oldugu icin servisle kontak kurup durumumu anlattim.Aku bitmistir akude hyundai mi yoksa yigit markasimi var dediler.Baktim yigit dedim.Iserseniz gelip takviye yapalim yada siz yapip calistirin diyip yigit akunum Adana bayisine yonlendirdi.Kendi imkanlarimla calistirdim bayiye gittim durumu anlattim uzerindeki kendi markalari olan akuyu 50 amperlik olanla ucretsiz degistirdiler.O gun hersey yolunda gitti.Taki ertesi sabah yine calismayana dek.Kendi imkanlarimla tekrar takviye yapip servise gittim.Bir gun kalmasi lazim dediler..Kalsin dedim.Ertesi gun gittigimde hicbir sorun goremedik.Sabahtan beride kontrol amacli calistiriyoruz bir sorun yok dediler.Aracimi aldim iki hafta sonra yine ayni ariza...Motor kaputunu actim akunun sase baglanti kablosunu tutan bolumde geseme vardi ingiliz anahtari ile iyice sikilastirdim.Tek marsta aldi...Biraz uzun oldu ama arkadaslarin aklinfa olsun diye paylasmak istedim.Servisin bakmasi o gevsemeyi bulmasi lazim iken ben buldum.Umarim bidaha isim.dusmez cunku cozebilecek kapasitede degiller...
merhaba her mesajınıza müdahale ediyormuş gibi olmasın ama forum içinde uyguladığımız bazı kural ve adetler var. mesela bu yazdığınız mesajı forumda arama kısmından aratıp en uygun mesajın devamına yazmanız lazım dı yada forumun sohbet sayfasına yazabilirsiniz. her aklımıza geleni veya başımıza gelen olay için ayrı başlık / konu açmıyoruz. iyi forumlar.