Arkadaslar i 10 umda kalorufor u cam ve ayaga yada sadece cama ufletmek istedigimde klima otomatik calisiyor.Manuel kapatiyorum....Simdiye kadar kullandigim hicbir aracta hyundai era da dahil ben komut vermeden klima calismazdi.Bilmedigim bir puf noktasimi var acaba ? Cevaplariniz icin tesekkurler..
Buguyu çözmek için otomatik olarak çalıştırıyor. Bazı araçlarda bazı tuş kombinasyonlarına basarak iptal edilebiliyor. (Genellikle dijital klimalı modellerde) Yine bazı araçlarda kalorifer kisminin arkasın daki bir soket çıkarılarak iptal edilebiliyor. (Analog klimalı modellerde) ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Resimdeki gibi söküp ilk resimdeki yerde bir tane soket var ayar düğmesinin arkasında turuncu kablo ya giren soket onu çıkardınızmı sorun çözülmüş olacaktır. Milenyumda o şekilde. SM-A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumlariniz icin tesekkur ederim.Maksimum hizda buguyu cozmek istersem parmagimi uzatip klima tusuna basarim.Kisin arabayi her calistirdigimda kalorifer i actiktan sonra klimayi kapatmak cok sacma.Ondan da vazgectim klima komprosoru devreye girerken hemen ardindan kapa.kapa.kapa.kapa....sanirim.uzun omurlu olmayacak.
Ayaz hocam google de arastirken sunu buldum .Yarin sabah deneyecegim... Kalorifer 1 kademede ve yönlendirme cam konumunda olacak. Hava iç dış butonlarından iç olan butona seri halde 6 kere basıp ışık yanıp sönmeye başlayacak ve klima ışığı sönecek ve birdaha komut almadan calismayacak.
Olabilir ama Milenyumda elektronik değil mekanik.sizinkinde olabilir denemek gerekir. SM-A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler bu bilgi için ben de çok sıkılmıştım bu klimanın kendi çalışmasından hemen deneyeceğim inşallah olur.
Hocam butona çok seri basmanız lazim. Yani sayamayacak kadar hızlı. Ayrıca bununla ilgili anlatımlı video çrktik yakında youtubedaki sorun düzelince yükleyeceğiz.
Cok sukur bugun hallettim.Yardimlariniz icin tesekkurler.Kurtuldum klimanin kafasina gore acilmasindan.Dediginiz gibi cok seri bi sekilde bastim.
İlgili konu için videomuz yayındadır. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/i10-klima-iptali-videolu-anlatim.37527/