Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundaiye önyargılı yaklaşım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda enes ilal tarafından 4 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. enes ilal

enes ilal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çoğu kişide hala ''ne hyundai mi'' li ifadeler var.canımı sıkan bu önyargı.kırsalda yeterince bilinmemekte ve hala kulaktan dolma ifadeler.adam ömründe hyundai görmemiş sürmemiş fikir yürütüyor.satış rakamlarından yeri aşikar ama biraz daha reklammı acaba.örneğin toyotanın gibi.benim çocuğun bile dilinde olan ''benim babam toyota gibi adam''....hyundai yi kullananlar biliyor.sorunsuz binilecek parasını sonuna kadar hakeden bir marka. ama neylersin atcılık kanımızda var.vede karavanacılık......gün gelecek satacağım ve başka bir hyundai modeliyle kendimi ödüllendireceğim.
    Düzenleyen : enesilal

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Adam 50000 Tl Verir Hiç Bir Donanımı Olmayan Boş Arabayı Alır.. Servislerden Çıkamaz Arıza Arıza Arıza... Biz 30000 Tl Ye Full Araba Alırız Bakımdan Bakıma Gideriz.. İŞte Tamamen Bunu Çekememektir...
    50000 Tl Vermişim Lafmı Dedirtecem Olayı Var.. O Adama Pejoyu Sorun Citroeni Sorun 10 Numara Araçtır Diyecektir.. Ama Adam Ne Pejonun Ne Citroenin Nede Hyundainin Direksiyonuna Oturmuştur..
    Kısacası Ağzı Olan Konuşuyor Takmamak En İyisi Hee Tamam Öyle Diyip Geçin En Mantıklısı Budur..

3. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    en buyuk sacmalıkta hala demezler mı 'hyundaı mı teneke araba' boylelerıne seslenıyorum ulan mallar bu arabanın saglamlıgını kapı camurluk sacının esnememesıyle olcuyorsanız sız zaten gerızekalısınız bunun uzerıne yorum yapmaya gerek yok eger boyle bırsey olsaydı gene hyundaı teneke ya renoya ne denecektı plastıkten araba
    kusura bakmayın bıraz argo oldu ama ne yapalım...

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    söylediğiniz sorunlar birazda ülkemizdeki hyundaidistribitörü olan assanın kabahati, yoksa birçok ülkede, özelliklede amerikada hyundai markası ve araçları çok daha popüler.

5. enes ilal

enes ilal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hala saldırdıkları yel değirmeni sanıyor don kişotlar.dedimya adam hyundai deyince bir tek yumurta kasa zannediyor.ondan almış bir iki fikir genelleme yapıyor.ki o bile bindiği 19 dan cliodan performanslı bir araçtır.

6. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    abi adamın arabadan anladığı yok hayatında araba kullanmamış ama hyundai ye teneke diyor.sorsan arabayla ilgili bişey bilmez.adam euro N-cap testi ne demek bilmiyo ama hyundai teneke araba onun için.öyle insanlar varki bi tanesi arkadaşım adam dacia yı eradan üstün görüyo.hep herkesin ağzında o lanet sözcük var.
    arabanın markası ne?
    hyundai.
    teneke araba o...

ya neye dayanarak söylüyosun.kaç kere kullandın kaç kere kaza yaptın.kaç kere bi kazaya şahit oldun.kaç kere en ufak bi kazada arabanın pert olduğunu gördün?
    valla anlamıyorum insanları.bence çekemiyolar.tamam bi volvoya göre teneke olabilir ama bunun segmenti belli fiyatı belli.adam segmentten anlamaz tutup erayı C segmentleriyle karşılaştıyo.
    bişey bilipte konuşsalar tamam dicem yalnız hiç bişeyden anlamayan insanların sadece kulaktan dolma saçma sapan bilgilerle hyundai yi kötülemesinden nefret ediyorum...

7. enes ilal

enes ilal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kalite olayı göreceli..yıllar yılı torosa dağana binen insanımız hala bu arabalara 10,000 ve üzeri paralar verebiliyor.torostan inip broadwayw binmek model yükseltmek oluyor.hyundai ye teneke demek araç simsarlığı oluyor.bilirkişi lik oluyor.dünyanın şimdilik 4.büyük otomotiv devi olmuş bir marka,ama kafalar hala yontma taş devrinde.....

8. xcopyt

xcopyt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım yıllardır hyundai kullanan biri olarak söylüyorum bence sen diğermarkalara bir göz at sonra tekrar değerlendir hyundai yi

9. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    gozumun onunde sahının bırı taksıci eraya arkadan sehır ıcınde gumledı tampon panjur far dagıldı gıttı eranın tamponda sıyrık bıle yoktuhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    kaportacıda da bır oncekı kasa honda cıvıc e denk geldım arka tamponu degısıyordu ve arabada arka tampon demırı dıye bırsey yok bos plastık tamponu vardı ama sorsan honda hayat onda

Düzenleyen : onur-d

10. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    bende kaportacıda çalışmış biri olarak çok araba gördüm.bence hyundai ye teneke demek saçma.bunu dayandırdığı temel önemli.neye göre teneke.?

11. enes ilal

enes ilal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    assan bence çok gevşek davranıyor.era nın ve getz in meyvelerini yiyor.ya sonra ne olacak.getz bitti.yerine i 20 geldi.era da bitecek onun yerine ne gelecek.c segmenti bir üretimleri yok.insanlar haklı olarak focusla corollayla lineayla era yı kıyaslamakta.(ama era bunlara kafa tutabilmekte)b segment olmasına rağmen.

12. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    teneke kelımesı yumurta kasalar ve h100 panelvan modelıyle ortaya cıktı ama era ve getzle hyundaı devrım yarattı eskı modellere gore zaten suan pıyasada hyundanın bu denlı olması bu 2 modele dayanıyor bunların sac kalınlıgı yumurta kasaya gore daha ıyı

13. enes ilal

enes ilal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2000 motor laguna bile klima çalışınca silkelenmekte.1,4 arabam dijital klimasının çalıştığını içersi soğumaya başlayınca anlıyorum.dedimya kalite göreceli.buda bir kalite..

14. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    şu an hyundainin bütün modelleri parasının hakkını fazlasıyla veriyor,
    sorunda bu zaten, insanlar başka markalarda parasının hakkını alamayıncahyundaiye laf atıyor,
    birde arabayı sadece reno ve tofaştan ibaret sananlar var, onlara tıp bile çare bulamıyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

15. enes ilal

enes ilal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yıllardır....kaç yıllardır..arabayı almadan önce fiata gittim punto baktım sonra albea.sonra renaulta gittim symbol için.son olarak chevrolet lacetti baktım.önyargılı idim hyundai ye cahilce.ama era araştırmalarım ve test sürüşüm sonrası cahilliğimden utandım.29,000 lira verdim ve gözü kapalı aldım.kalıplaşan markalar kalite diye yutturduklarını opsiyonel olarak verirken standarttır hyundaide.adamlar paspas ilkyardım çantası tutamaklar bunlar için extra para istiyor.ama hyundai standart olarak vermekte.5 yıl garanti ve 15,000 km servis arası hangi çoooook ama çok kaliteli markada var...aklı olan doğruyu bulmakta.

16. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Maalesef insanımızda ezbercilik kulaktan dolma sözlerle konuşma hat safada.Aynı sıkıntıları biz de yasadık yaşıyoruz.Dün 2004 Model Elantra almak nasip oldu.Yakınlarımız akrabalarımız herkes amaaan Hyundai mi aldınız?O paraya astra vectra corolla da alınır vs vs. birsürü boş konuşmalar.Adamlar Hyundai kullanmamış bilmiyor.Parçası yakıtı yürüyeni konforu seriliği herşey bu araçta var.2001 Model Hyundai Accentimizde bile çoğu bindiğim arabada bulunmayan konfor vardı.Birçok 1.6 arabayı çok rahat tokatladım 1.4 motor olmasına reğmen :) Bu araçta o konfor fazlasıyla var.Dediğim gibi maalesef insanımız ezberci konuşmadan kulaktna dolma laf söylemeyi seviyor.O yüzden kimseye aldırmıyor göğsümü gere gere Hyundai Elantramız var diyorum Hyundai kullanıcısıyım diyorum...

17. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    bugüne kadar hyundaim var dediğim zaman hyundai mi diyen çok kişi oldu.küçümseyen çok oldu ama gelin görünki küçümseyen insanların çoğuhayatında araba sahibi olmamış insanlar.ben araba sahibi olmamış insanlara bişey demiyorum yanlış asla anlaşılmasın ben sadece ne kadar bilgisiz ne kadar kulaktan dolma bilgilerle konuştuğumuzu anlatmak istedim...yoksa farklı bi niyetim yok...ama ışıklarda bile hyundaimin performansı herkesi susturmaya yetiyo...hyundai li olmaktan mutluyum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

18. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Reno Clio Hb Chevrolette Kalos Hyundai Getz Skoda FAbia
    Arasında kaldım.İyiki hyundai seçtim.Zaten en çok tutulan Hb arabalarda ilk sırada geliyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif Kalos https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley10.gifEuroncap tan 5 üzerinden 1 yıldız alarak sınıfta kalmış. 60 km hızla yapılan kazalarda boyun kırılması çok yüksek risk grubundaymıs :S
    Getz 4 Yıldızla geçmiş https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley10.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley10.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley10.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley10.gif
    http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=22&baslik=Kalos%20HB-May%C4%B1s%202004
    http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=113&baslik=Getz%201.3%20-Eyl%C3%BCl%202003

Düzenleyen : micheal

19. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    sıralama yaparsak 1- fabıa 2- getz 3- clıo 4- kalos

20. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,010
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Türkiye politikalarının %100 yanlış olduğu su götürmez bir gerçek. Bunun en basit örneği Elantra'dır. Şu an üretimi durdurulmuş gözü ile bakılıyor. Yenisi yok parçasıda yoktur diye düşünülüyor."Hangi otomobil markası sattığı aracın bir sonraki kasasını satmaz" sorusunun tek cevabı Hyundai'dir.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş