Merhabalar herkeze bu forum sıcaklığıyla bilgi akışıyla olsun asla vaz geçmiceğim biyer iyi hyundai almışımta bu forumu bulmuşum neyse arkadaşlar ailemize ikinci araba gerekli olunca başladı maceramız uygun fiyata 2012 0km otomatik i20 almıştık ilk başlarda güzeldi ama yakıtı bizi çok üzünce aynı civarda yakan dah spor bişey arayışına girip Leon FR almıştım ondanda hevesimi atınca artık ekonomi düşünmek gerek dedik ve Ailemizdeki bir Renault a kardeş eklemeye karar verip 1.5DCi 90 hp edc clio İcon aldık üzerinde biraz para kaldı leondan onunlada dış görünüşte değişiklikler yapıcam hala gitmedim hala sizlerleyim
Aracı sıfır bayiden almadım ama 15 bin civarında aldım kendimde 30 bin bindim malum bi anda ikinci el piyasası fırladı aldığımdada yüksektide son zamanlarda daha yüksekti kendim gibi genç arkadaşlardan oluşan çevremden dolayı arabanın bodykit ve gizli özeliikler dahil hepsi açık olduğundan alan uğraşmıcaktı kontak çevir bin tarzındaydı kolay sattım aracı evet zararım oldu ama çok fazla değil satma sebebim şekil yakışıklılık biyere kadarda benzin fiyatlarını konuşmaya gerek yok abi bakamadık araca kafam attı bende sattım şuan attan inip eşeğe binmiş gibi oldum ama olsun en azından 18 kuruşa geziyorum şehir içi
i 20 yi yakıt yüzünden satıp aynı yakacağını bilerek leon almak talihsizlik olmuş zevk meselesi tabi dci iyidir doldur mazotu vur kırbacı sıkıntı yok yola devam allah kaza bela vermesin.
Dci iyi gerçekten saolun bari yakıyo dedik yaksın güzel gitsin güzel görünsün dedik oyuzden aldık bide act filan var dediler az yakar dediler kandırdılar hep bizi en son baş edemeyince sattik bu az kilomtre yapıyosan dizel al filan hikaye abi tamam para verirken veriyosunda zaten kredi çekip alıyosan ha 5 bin fazla ha 5 bin eksik sonra aldın arabayı cebindeki para belli 50 lira mazotmu daha çok yol yapıyo 50 lira benzinmi koy gez benzinin lafını yapmıcak adamlar zaten porche ile geziyo