Aralık 2012 toplam satış i20 TROY 2086 15247 ACCENT BLUE 1956 10117 İX35 773 6087 İ30 739 5052 ACCENT ERA 0 3276 ELANTRA 350 3193 Meraklısına benden model model satış rakamları... (kaynak ODD-oto ajanda)
Hocam ben model bazında satış adetlerini verdim sizin toplam satış adetlerini yayınlamanızın maksadı anlamadım.
Ben toplam satışları niçin yayınladığınmızı sorunca ( açtığım konunun zaten açıldığını eski konuyu açmışsınız demek istediğinizi düşünerek) ne maksatla yayınladınız diye sordum "yanlış konu mu açtım acaba?" yanılgısına düştüm... Fakat sizin zevkten... cevabınız da benim sorum kadar yanlış olmuş ve şık olmamış...
+1 Bazen konuyu tam okumadan anlamadan yorum yazmak ne kadar hatalı ise moderatörlerinde dillerine hakim olmamaları bir o kadar hatalıdır...
Moderatör Yönetici , Üye , Vs Başka Bişey İnsanmıdır , Robotmudur .. Başbakan Bile Nasıl Konuşuyor Altı Üstü Sanal Bir Forum. Nasıl Cevap Verilirse Ona Karşılık Öyle Cevap Verilir. Sanki Hesap Sorulur Gibi Bişeyler Aranırsa Öyle Bir Cevap Gelmesi Kadar Normal Bişey Yoktur.
Bir forum üyesinin sorduğu soruya bir yönetici zevkten... canım öyle istedi verdim... anlamına gelecek şekilde cevap vermemeli-kaldı ki ben sorumun maksadı aştığının farkına vardım. Neyse anlaşılan "maksat" kelimesinin günümüzde hesap sorma mahiyetine gelecek bir anlam kazanması sizde bir tepkiye yol açmış şayet ben hesap sorma niyetiyle sormadım o soruyu ama dediğim gibi tercih ettiğim kelimenin çok anlamlı olması bazen farklı şekilde anlaşılabiliyor. Oysaki biz burada sadece sohbet ediyoruz kimsenin kimseye hesap soracak bir mertebesi söz konusu değil... Ayrıca benim bu forumda en çok olmasını istediğim ve de olan seviyedir belirli bir düzeydir. Bu seviyeyi ve düzeyi yitirmeden tartışmamız sohbet etmemizdir aslolan. Yoksa kalp kırmak hesap sormak değil . En azından benim açımdan bu şekilde...