Arkadaşlar aracımdakı far ın uzerındekı derin çizik arka taraf marşpiyeldeki ezık ve sol arka kapıdakıi 1cmlık ezık bolgelerı kaskodan yaptırmak ıcın Kocaeli FERTAN hyundaı yetkılı servıse gıttım bana zurıch sigortayla anlasmam yok dedi.Nasıl yanı dedım ne alakası var anlaşmamı olması gerekıyo dedım benım aracım hyundaı ne alaka dedım.Anlaşmamız yok cebınde odersın dedı.Aradım kasko sırketını baktı anlasmamız yok anlaşmalı yer olarakta Fıat servısıne yönlendırdı.Bı anlam veremedım nıye boyle bırsey yaptılarkı?
arabama kasko yaptırırken kasko şirketlerinin sitesini girip bölgemde ki hyundai servisi ile anlaşması olup olmadığına bakarak yaptırdım sana da tavsiye ederim. aracı serviste yaptırıp faturasınıda şirketin ödemesi lazım ama neden böyle bir sey yaptılar tartışılır
İlk defa kaskoyu kullandığınız belli...Servisler sadece anlaşmalı olduğu sigorta şirketleriyle çalışırlar.Anlaşmalı olmadıkları şirketlerde ise işi yaparlar ama kasko ücreti onlara ödemez sizin hesap numarasına yatırır.Ve sizde 15-20 gün sonra yatacak olan bu parayı servise götürüp verirsiniz.Tabi serviste bu durumlarda sizden senet alır,paraı getirdiğinizde size iade eder.... Zurıch sigortayla pek anlaşması olan servis yok heralde,sizin başta hatanız ismi bilinmiş tanınmış ve her servisle anlaşması olan bir sigorta şirketinizi seçmemeniz....
Aslında hyundaı servısınden once Auto king e gıttım bana ordada anlaşmamız yok yapamayız dendı.Hyundaı servıse gıttım bana yaparız nakit ödersin paranı kaskodan alırsın demek yerine anlaşmamız yok cebınden odersın dendı.Üstüne kaskoyu arayıp benı fıyat servısıne yonlendırınce bendede anlaşma olması gerekıyomuş fikri doğdu doğal olarak.Bu işlerin prosedürü değişti sandım. Bundan 3-4 ay once kasko şirketini cam değişimi için aradığımda FERTAN ın adresını verdıydı anlaşması vardı bellıkı sonradan ıptal olmuş Bu benım ılk kaskomdu ben krediyi TEB Bankasından aldığımdan dolayı orası zurıch sıgorta yı yapıyordu tek seceneğim vardı. Örneğin Ankaradaki servisle anlaşması varsa İzmitten kalkıp ankarayamı gıdelım. Asıl olan bence kasko şirketlerinin her ilde ana servıslerle anlaşması olması.Benım aracım Hyundaı gıdıpte fıyat servısıyle nıye muhattap olayımki. Sonradan şunuda öğrendim kaskoyu bozdurursam ılerde baska arabada alsam kasko yaptırdığımda kasko fıyatına yansıyormuş.Böyle birsey varmı? Düzenleyen : ercan41
Kaskoyu bozdurmada herhangi bir sorun olmaz,Kaskoyu yaptırmanın sebebi zaten böyle konularda işimize yaraması içindir. Ayrıca fertan dediğiniz yerde anlaşması yoksa aynı ilde veya komşu ildeki hyundaı yetkili servisinde mutlaka olur.Mesela ankarada akbakla anlaşması olmayan bir sigortanın neziroğluyla anlaşması olabilir...Firmayla sigorta şirketinin arasındaki bir olaydır,fiat servisine falan gitmeyin size yakın olan hyundaı servisleriyle konuşun anlaşması olana gidin. Düzenleyen : mmt.88
<div ="h1"="" style="margin-top: 25px; margin-right: 0px; margin-bottom: 13px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-style: none; border-right-style: none; border-bottom-style: none; border-left-style: none; border-width: initial; border-color: initial; "><h1 style="text-align: left; line-height: 1em; color: rgb(49, 76, 97); font-weight: bold; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">NLAŞMALI SERVİS LİSTESİ </h1> Lütfen aşağıdaki listeden size en yakın anlaşmalı servisimizin bulunduğu il ve ilçeyi seçiniz... <div style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-style: none; border-right-style: none; border-bottom-style: none; border-left-style: none; border-width: initial; border-color: initial; "> <div id="detay" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-style: none; border-right-style: none; border-bottom-style: none; border-left-style: none; border-width: initial; border-color: initial; display: block; "><t></t><table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"><t><tr><td colspan="3" ="acente_space"="" style="height: 15px; line-height: 5px; vertical-align: top; border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: rgb(221, 221, 221); -: url(http://www.zurichsigorta.com.tr/s/spacer.gif); -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : initial; -: initial initial; -repeat: repeat repeat; "> </td></tr><tr><td colspan="2" ="t_tdhb="" bn="" pt_15"="" style="font-weight: bold; color: rgb(0, 133, 206); text-align: left; padding-left: 5px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-top-color: rgb(236, 236, 236); border-right-color: rgb(236, 236, 236); border-bottom-color: rgb(236, 236, 236); border-left-color: rgb(236, 236, 236); border-top-style: solid; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; border-left-style: solid; border-collapse: collapse; border-style: initial; border-color: initial; padding-top: 15px; ">OLİMPİA OTO CAM SANA Yİ VE TİC.A.Ş. (TÜM ARAÇLAR) </td></tr><tr><td colspan="2" ="t_tdh="" bn="" pt_5"="" style="font-weight: bold; text-align: left; padding-left: 5px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-top-color: rgb(236, 236, 236); border-right-color: rgb(236, 236, 236); border-bottom-color: rgb(236, 236, 236); border-left-color: rgb(236, 236, 236); border-top-style: solid; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; border-left-style: solid; border-collapse: collapse; border-style: initial; border-color: initial; padding-top: 5px; ">İSTANBUL CAD. NO: 82 41400 </td></tr><tr><td colspan="2" ="t_tdh="" bn"="" style="font-weight: bold; text-align: left; padding-left: 5px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-top-color: rgb(236, 236, 236); border-right-color: rgb(236, 236, 23
Teşekkür ederim.Değirmendere de oturduğum için bana en yakın anlaşmalı fiat BEYKAR servisine yönlendirildim.