Arkadaşlar bu gün yüksek kaliteli resimler geldi film çektirecektim vaktim yetmedi By fatihy at 2012-08-29 By fatihy at 2012-08-29 By fatihy at 2012-08-29 By fatihy at 2012-08-29 By fatihy at 2012-08-29 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
kazasız belasız yanlızca sol ön kapı altı yani marşpiyer kısmından bir yere vurulmuş galiba araç kaldırıma vs yanaşırken ama tertemiz kazasız belasız
çok güzel maaşalllah ildem demi oturuyorsunuz??? sizin binanızın yanındaki binada gri bir milennium accent daha var satılmadıysa o da bizim eski arabamızdı
sağol teşekkürler evet ildem deyim burda bi ara satılık bi hyundai vardı gri NL448 PLAKALI SONUNU TAM HAYIRLAMIYORUM AMA
bizdeki 42 plakaydı ordaki yeşil binaya sattık 38 e çevirmişti plakayı sonradan görmedim ama tokideyiz biz 38py058
Jantların ölçüsünü bilmiyorum ama lastiklerim gidik yanlız bana dedilerki performans lastiği takarsan daha iyi olur dediler
Lastiklerin üzerinde yazar tabi silinmemişse Orjinal lastiğiyse 175x65x14" olması lazım ama jant değişmiş lastik 15" de olabilir...