Arkadaşlar,yaklaşık 1 hafta önce obd 2 kablosu aldım.Aracımdaki arızayı sadece scanmaster elm programı okuyor ama silmiyor (program demo sürüm olduğu için) Sizin önerebileceğiniz bir program var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
hocam arıza taraması yapmak için dtc editor---oradan open db'ye mi tıklıyoruz? Teşekkür ederim hocam;en kısa sürede deneyip size bilgi vereceğim...
Sorunu çözdüm hocam.Buradan sorunun çözümü ile ilgili açıklama yapma ihtiyacı hissettim. 1-)Öncelikle programı açınca sol alt köşedeki bağlantı ayarından(com) emin oluyoruz. 2-)Onun altındaki 9600 yazan yeri 38400'e değiştiriyoruz (Değilse arızayı okumuyor) 3-)Check engine bölümüne girip oradan get engine data'ya tıklıyoruz.Sonra okunan arızayı clean mil reset data'ya tıklayarak siliyoruz.İşlem tamamlanmış oluyor.
Konu dışı olacak belki ancak. Bende ELM327 cihazından sipariş verdim ve yakında elimde olur. Cihazı Getz'de deneyeceğim. sizden ricam Getz'de bu soket nerededir acaba?<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
merhabalar bende accent 99 1,5 gl var onun için hangi kablodan almam gerekir ve nette bu kabloyu bulabileceğim bir yer varmı, teşekkürler.