değerli yönetici ve üye dostlar yaklaşık 3 yıldır bu foruma giriyorum sayısız bilgi aldım.bugun itibariyle aracımı sattım.bu forumda keyfli vakit geçirdim.çok şey öğrendim bu foruma ve dostlarıma veda ediyorum.herkese tesekürler. 98 gls klima lpg zenon park sensörü usb pionner teyp 12000 tl vedim aracımı
hayırlı olsun, forumu takip etmek için aracınızın olması veya hyundainizin olması gibi şartlarımız yok, her zaman bekleriz
haklısın coşkun abi ama araba varken dah bi güzel oluyor.ben araba almadan 6 ay evvel falan üye olmusutum.6 ay boyunca arastırıp 1.5 gls nin tam benm arabam alacağı konusunda bu forumdan okey almıstım.arada girmeye devam tabikide
Stareximi sattıkdan bir hafta sonra üye oldum ... 3 yıldır forumdayım ... Tartışmalar , buluşmalar yazışmalar derken kocaman bir aile olduk ... Birbirine darılanlar kırılanlar oldu , istemeden birbirimizi kırdığımız oldu ... Ayrılanlar oldu , başka forumlar kuruldu ... bırakamadım hepsine üye oldum ... Keşke tekrar bir çatı altında toplanabilsek ... Ben burayı forumdan çok aile gibi görüyorum ... Ve aracını satıpda elveda diyeni hiç anlamıyorum ... Selametle...