Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundaiclubtr üyelerine özel ek gelir imkanı

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda Hafizs tarafından 9 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ek gelire heppimizin ihtiyacı var.ve internet bilgisayar kullanabilen herkes bu işi rahatlıkla yapabilir.özellikle siz değerli üyeler.çünkü burda akşama kadar aktifiz.demekki vaktimiz var.

heppimizin komşusu yada çalışan yerdeki komşumuz,yada mahallede tanıdığımız samimi oldugumuz bir esnaf vardır.gıda hariç tabiki.

örnek;tanıdıgınız elektronik eşya satan mağaza varsa.yada kolyeci.yada elbiseci.yada bilgisayarcı.yada ceptelefoncu.herhangi bir iş.

adamın yanına gidip diyorsunuzki senin ürünlerin bir fiyat listesi.tabiki toptan fiyat listesi.yada satış fiyatı üzerinden %30-40 indirimli fiyat listesi.listeyi aldınız.

gittigidiyor.com -sahibinden.com - nevaria.com - hemalhemsat.com - vs benzer siteler satış sitesidir.

ürünleri buldunuz 3.4.5 10-50 mağaza farketmez.kimde hangi ürün varsa.mesela diyelimki canon yazıcı var bi mağazada listesi sizde.girin google dan o ürünü bulup resmini kopyalayın.

ürünün listedeki adının yanına mesela 345876586 diye bir rakam koyun.ki ürünü satışa koydugunuzdada o hangi kod numaralı üründü diye şaşırmamanız için.
    ürünü listelediniz (ben yardımcı olacam).farzedelimki 100 kalem mal koydunuz.gittigidiyor.com hariç hepsi bedava listeleniyor.
    100 kalem üründen mutlaka aylık enaz elinize 300-500 lira para gelir.

tabiki herkes yapamaz bu işi.yoksa 72 milyon satış yapardı.işin teknikleri püf noktaları var.35milyon kullanıcısı var gittigiyor un.nasıl size denk gelecekte malınızı bulacak.orası benim işim.

bu işi yapmak isteyen,yada işsizim,yada param bana yetmiyor diyenler burda yazsın yardımcı olalım.özellikle sürekli aktif olup burda birşeyler paylaşan değerli dostlarıma yardımcı olmak istiyorum.

birileri şimdi çıkıp der senin bunda kar ın ne.yada sanane diye.

İNSANLIK ÖLMEDİ KOCUM.ben yapıyorum 5 yıldır.5 yıldır ordan ekmek yiyorum.1.5 yıl mağazamı kapatmıştım ordan kazandım.ordan para kazanıp evlendim.ordan bu arabayı aldım.benim dediğim şey ilerde öyle olurki mevcut işinizi bırakırsınız.benimki sadece iyiliktir.ne kazandıgı para hesabıma girecek.nede para istiyecem.sadece bilgimi,bildiklerimi anlatacam öğretecem.sonunda bana allah razı olsun desin yeter.

2. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aklınıza takılan sorular varsa zevkle cevap veririm

3. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Allah'a hamdolsun şu anda bir işim olduğundan ben gene Allah razı olsun diyorum :)
    Allah kimseyi işsiz bırakmasın birde her gün aktif olabilsem güzel bir şeyler olur
    İşsiz olanlar için bence bir imkan

4. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    okadar basit bişeyki inanın ayda 1 kez uğraşacaksınız.günde 2.3 saatte bir bakacaksınız mail varmı yokmu.kargonuz çıktımı kargoya alo diyeceksiniz.yada adama diyeceksinki hergün 6 da uğra bana.yani burda detaylı anlatsam 3.4 sayfa bulur.oyüzden siz sorun ben cevaplıyayım

5. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çoğunuz diyosunuzki amaaann kim uğraşacak okadar.
    ben şuan tüm türkiye ye mal veriyorum.ben bu işi bıraksam bile mal verdiklerim yeter bana.

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  7. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hepsiburada.com ejoya.com.deppo.com hepsinden teklif var.hemalhemsat.com bizzat işyerime geldi bizdede ürünlerini aç bedava listeliyelim ön plana çıkaralım ana sayfada reklamını verelim yok diyorum.gittigidiyor a ancak yetiyorum.bide dükkanım var yeter.
    sana açalım burda

8. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    kardeş sen istanbulda yaşıyorsun....ucuza mal alabileceğin yer çok..tahtakale-istoç vs...... biz senin aldığın yerden alsak bunun nakliyesi ıvırı zıvırı var .......yani istanbuldaki bu işi yapanlarla yarışmamız aynı fiyatı vermemiz mümkün değil!!
    Ama istanbulda yaşayanlar için dediğin gibi çok harika bir ek iş imkanı.....tavsiye ederim.......ucuz satacan sürümden kazanacan...ben bile alışveriş yaparken gittigidiyoru tercih ediyorum...son derece güvenilir

9. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aksine..heryerin meşhur bişeyi var.mesela izmitteki adam çin i satar.ben dedim ya tüm türkiye ye mal satuıyorum.adam benden dizi taş alıyor mardinde.tesbih yapıp gg da satıyor.benden dizi taş alıyor kolye yapıp satıyor balıkesirde engelli bayan.benden taş alıyor küpe yapıp satıyor samsundaki merkez bankası müdürü.böyle düşünmemek gerekir.
    bazen gg da bi mal var satılır 300 e.piyasası 500 dür.onu alırsın sen aynı sitede 500 e satarsın.işin kategorisi geniş

10. Hamza Başar

Hamza Başar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Hamza Başar
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Hafız kardeşim emekliyim ve iş arıyorum. Söylediğiniz aklıma yatıyor, evde internet var ve denemek isterim. Yardımcı olursan memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

11. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben biliyorum bu işleri az çok :)
    Düzenleyen : Levent

12. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abi senin ne gibi bi mal bulma imkanın var.almıyacaksınız!
    yani mesela araba parçası satan,yada kırtasiye,yada hediyelik eşya gibi.

13. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    gittigidiyorun ücretlendirmesi nasıl acaba? kısaca bilgi verebilirmisin...birde satılan üründen %10 mu alıyor?

14. Hamza Başar

Hamza Başar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Hamza Başar
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    İzmirde satılan her maldan toptancılarından bula bilirim. Laptop sehpasıda olabilir.

15. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Gittigidiyor sattığın her üründen %15 kesiyor

16. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    satılan üründen %10 kesiliyor.her listelediğin dükkan ürünü ücreti 35 krş.
    dükkan açmak 50 tl.ama dükkan açmadan listelemekte 2.99 tl.böyle listeledinmi ürünün en öndeki sayfada çıkar.buda daha iyidir.mesela telefon listeledin.telefon kategorisine girenler önce senin 2.99 liraya listelediğin ürünü görür.

17. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif%10

18. Birol Çalışkan

Birol Çalışkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sahibindende benim de sattigim urunler vardı annem avon diye bi markanın satışını yapıyodu bende urunleri oraya koydum ve ordan ticaret yapmıştım tabı benımkı bıraz daha farkı dukkan actınmı sahıbınden galıba sattıgın urunden pay veriyosun sahibindene ama normal bı ilanda yok iyimiş aslında mantıklı zaten hayat şartlarıda ek gelire itiyor insaları iyi bir firsat teşekkurler

19. SinnerWithGod

Alınan Beğeniler:
    2
    2.99 lira vereceğiz ürünün listelenmesi için ......aynı üründen 100 adet var diyelim fiyat yine 2.99 değilmi?
    birde 2.99 liraya 1 ay yayınmı yapıyorlar?

20. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şuan müşterim var hemen dönecem pardon

Bu Sayfayı Paylaş