Hyundai club tr.com un google play ve apple storde bir uygulamsini goremedim bir calisma varmidir Ben bu islerden anlarim suan bi uygulama hazirladim sadece kendim icin hicbir yerde paylasmadim Yoneticiler Izin verirlerse kullanmak isteyen arkadaslara paylasabilirim Izin verilmesse konuyu kaldiricam yoneticilere duyrulur suan sadece android icin hazirladim ...
Boyle bir uygulamamız yok ve su an boyle bir düşüncemizde yok , Tapatalk adlı uygulamayi kullanıyoruz.
Tapatalkı yükleyin ben tapatalka alışınca bilgisayardan girmek istemiyorum iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Emre bey , tapatalk uygulamamızda yeni konu açma sekmesini bulamadım bir yardımcı olabilir misiniz ? iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Sağ üstte üç nokta var ona tıklayın yeni konu açabilirsiniz ama ana bir konuya girmeniz lazım iPhone 5S Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Nedense tapatalka isinamadim istediklerimi ozgurce yapamiyorum orda. Sadece timeline gibi bir arayuzu var. Onun disinda pek bisey yok.
Hocam daha önce böyle bir sorun yaşamıyordum geçen son güncellemeyi yaptım artık sizin bahsettiğiniz biçimde bir menü çıkmıyor kafam karıştı. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ekranın üst kısmında hyundaiclubtürkiye yazan yere basıp önce açmak istediğiniz konuyla ilgili bölümü seçiyorsunuz daha sonra sağ üst tarafta bulunan üç noktaya bastığınızda seçenekler Arasında yeni konu çıkıyor zaten Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaslar bende chorome giriyordum Kasma vardi bide cik grc yukleniyodu tapatalki 5 ay once denedim hyundaiclubtr ye girdigimde sadece son bes konu vardi baska hic bisey yoktu Tesekkurler Ben yinede krndi yaptigimi kullanicam hizli sei felqn iyi yani
Konu açmak istediğiniz bölüme girmeniz lazım ; Girdiğinizde Genesis resminin üstündeki ufak tik 'e basarak konu açmak istediğiniz bölüme girince 3 nokta çıkar.