arkadaşlar her ne kadar sizleri tanımasamda yeni yılda saglık mutluluk bol kazanç yeni yeni hyundai ler nasip etsin kazasız belasız bir yıl gecirmeniz dilegiyle herkese mutluluklar
Değerli Hyundaicluptr üyeleri 2014 ün sizlere şans huzur ve mutluluk getirmesini diler sesimizi duyan duymayan herkesin yeni yılını kutlarım.
Değerli Arkadaşlar; Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, 2014ün size ve sevdiklerinize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini dilerim. Saygılarımla.
Yeni yilda daha az zam dilegi ile.saglikla beraber HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bütün iyi dileklerimi forumdaşlarımıza sunuyorum , zamsız ! ( bu gece mazota hazır geliyor ) , kazasız , belasız , mutlu bir yıl diliyorum .
Değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim yeni yıl hepinize sağlık, mutluluk, huzur, para ve bol bol akaryakıt indirimleri getirsin inşallah Mutlu yıllar...
HyundaiclubTurkiye ailesinin tum uyeleri, 2013 ten 2014 e saatten az kaldi. Herkezin yeni yilini simdiden kutluyor basari saglik bereket huzur dolu yen bir yil diliyorum
yeni yıl umut,sağlık, huzur, bereket, sevgi, saygı, başarı getirsin. Özellikle de bizim için kazasız belasız cezasız günler diliyorum Yeni olmamıza rağmen Hyundai Club ailesinin sıcaklığını yaşamak güzeldi, bu yıl da inşallah böyle olur
Çok teşekkürler, tüm forum ahalisinin yeni yılı kutlu olsun. İnşallah 2014 herkesin gönlünce olur. Keyifli forumlar.