Arkadaslar bilindigi uzere "bugun buyuk bir kaza atlattik" konulu bir basligim var Bu surecte bana cok buyuk yardimlariniz oldu Yaptiginiz yorumlarla ve paylastiginiz bilgilerle beni maddi manevi bircok zarardan kurtardiniz Benimle birlikte sizler de strese girdiniz Sanki olay sizin basiniza gelmis gibi moraliniz bozuldu ve uzuldunuz Sonunda sizlerde sevindiniz Burdan hepinize tesekkuru bir borc bilirim Iyi ki varsiniz Hepinize tek tek tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birimizin sıkıntısı, hepimizin sıkıntısıdır. Ne mutlu ki çözüme ulaştınız. Tekrardan geçmiş olsun. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
forumda bu tarz konuları görmekten dahil olmaktan çok keyif alıyorum eminim sizde öylesiniz bu forum hakikaten yardımlaşmayı seven yardım için can atan güzel insanlarla dolu bende herkese teşekkür ederim çok faydasını gördüyorum forumun.Allah razı olsun herkesten
Bir opelci olarak esimin araciyla ilgili katılmıştım ,iyiki katılmışım hep diyorum elim kolum yetişirse Ankarada bir kardesiniz var...