Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundai yine zam yapmış:(

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda efe1988 tarafından 9 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  2. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Evet maalesef yine zam yapmışlar nerde kaldı bunu ötv indirimi.
    Rezaletten başka bir şey değil. Devlet uzaktan seyrediyor bilinçsiz halkımızda ucuz zannedip kuyruğa giriyor.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

3. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hyundai işi kılıfına uyduruyor... şubat zamanı yaptığı bahar kampanyasını bahane göstererek iptal ettim diyor zam yapıyor... şahsen çok insan ilk sıfır arabasını almak için heveslendi varını yoğunu ortaya koydu bu insanlara yazık... ben bile biraz bekledim ama baktık tık yok bu era yı internetten 1 aylık 800 km de buldum... yazık hyundai çok yazıkhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gifgüler sabancı bile 1200 işci çıkartıp ardından boğazda 58 milyon TL ye yalı alıyorsa........................................

4. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar zama neden ısyan edıyorsunuz anlamadım bırakın zam yapsınlar su anda bınmıs oldugunuz arabalar ayaklar altına dusmesın degerlı olsun sıfır fıyatları dusuk olursa ıkıncı elın yuzune kımse bakmaz sıfır araba alır sıfır pahalı olursa ıkıncı el ıyı para eder bızım ıkıncı el arabalarımızda degerlı olur

5. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ama hyundai işin suyunu çıkardı iyice

6. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hem anlamadığım nedir bu pahalı arabaya binme sevdası keşke arabalr ucuz olsa herkes binebilse

7. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    en yuksel talebı alan marka oldugu ıcın normaldır boyle fılmler cevırmesı.ve bunu bız kendımız soyluyoruz satıs rekorları kırıyor dıye

8. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Japonya, Çinde okadar araba varda ne oluyor ? İnsanla bisiklete biniyor neden ? Düşün bakalım..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. bune ya ne kadar çok era modeli var öyle insan karıştıryor bazen..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

10. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abıcım pahalı arabaya bınme sevdası degılkı bu dusunsene sımdı adam otv den 1 ay once almıs ıkıncı el 1-2 yasında arabayı 16-17 bınlıraya 1 ay sonra aynı arabanın sıfırı o paraya satılıyor aradan 5-6 ay gecıyor adam arabasını satmak ıstıyor bı sebepten dolayı arabası 12 bınlıra nıye cunku 17 ye sıfır araba var yazık degılmı bu adamın 5 bınlırasına

11. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sıfırın fıyatı yuksek olursa adam 6 ay sonra o arabayı satarken en azından aldıgı paraya yada 500 lıra 1000 lıra zarar etsın neden 5000 lıra zarar etsın

12. Misafir

Misafir Guest

Hesabını kitabını yapmadan alma o zaman arkadaşım. Zorla araç satmıyorlar kimseye. Zam gelsin miş!!!! Neden gereğinden fazla para vererek elin adamlarını zengin edelim? Böyle bir mantığı nasıl taşıyorsunuz anlamıyorum. Sen evine televizyon alırken de hesaplıyor musun bunları.

Yada kendini sadece araç satarken mi değerlendiriyorsun? Ya alıcı olan tarafta sen olsan. Birazcık empati yapmak bu kadar mı zor

13. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadasım ben araba almıyorumda satmıyorumda olanı soyluyorum.empatı kurmak zor degılse benım dedıgım adamın yerıne koy kendını.

14. Misafir

Misafir Guest

İşte ben tam o adamın yerindeyim zira 2 hafta bile olmadı arabamı alalı... 5000 lira zarar edecem diye 100lerce insanın cebinden fazladan 1000 lira mı çıksın yani? https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

15. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ya bnm demek istediğim o değil neden bu arabalar bu kadar pahalı maliyeti ne ki

16. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hala diğer firmaların yaptığı fiyat ayarlamasına göre 1.000 tl ucuz. Heralde siz pek piyasayı takip etmiyorsunuz. Neye dayanarak diğerlerine göre çok zam yaptığını örnekleriyle açıklarsanız bizde öğrenmiş oluruz.

17. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    önce bahar kampanyasını iptal etmek, sonram mersindeki adama koltuk ısıtmalı teypsiz expoera göndermek... adamdan parasını peşin alıp zamdan etkilenmeyeceksin demek üstüne üttlük aracı teslim etmemek daha sayılacak çok şey warsanki bedava diye bi sürü donanımla araç piyasaya sürmek... hocam bu arabaları hyundai hayrına dağıtmıyor

18. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    insan bakkaldan sakız almıyor araba alıyor bu kadar gözü kör almak ne aldığını bilmemek çok saçma

19. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    valla benim team abs 1.4 hala bedava ben 24.000 e aldım 20 ay önce ve dolar 1200 dü şimdi 1550..1.6 ya iyi zam yapmışlar kıyaslandığında fark ben alırken 750 idi şimdi 1300 e çıkmış. herkesin satışı düşerken hyundai %50 arttırdı satışlarını. zam yapması normal. ve hala en ucuz araba. ufacık pejo207 bile dünya para era nın yanında. ister adı pejo değil ne olursa olsu ufak arabaya binmem. pejo daha kaliteli falan ilgilendirmiyor yani kısacası, kösmece. diğer markalar. düşünsenize belkide en az 1000 tl o araçların nakliyesine veriliyordur. taa koreden japonyadan buraya gemilerle geliyor bazı markalar. getz dahil

20. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    maliyeti belli dir. fabrika çıkışı 12-14000 tl dir çoğu aracın kalanı nakliye ve vergiler ve baayii karı.

adam gibi pahalı araba iyi araba diyorsanız audi ye bakacaksınız. fabrika çıkışı 13-15 000 tl değil euro..yani 30 milyar..vergilerle 60 000 i geçiyor bir audi yi almak

Bu Sayfayı Paylaş