Arkadaşlar i20 arabama resimdeki örnekteki gibi Hyundai logosu kapı altı led olarak yaptırmak istiyorum. Daha önce yaptıran var mı? Servisler yapıyorlar mı ?
Kendi aracıma yapmmıştım xd2 de ilk başlarda çok güzel görünsede sonradan çevredekilerin değişik bakışlarından sıkılıp sökmüştüm. Montaj yapacagınız yeri iyi ölçün, cam açıldıgında çarpma durumu yaşayabilirsiniz. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konyada iki servisi aradım. Biri garanti kapsamı dışına çıkarsınız o yuzden biz yapmıyoruz dediler. Biri de biz yapıyoruz garanti kapsamı dışna çıkmazsınız dedi. Kararsız kaldım. Hyundai müşteri hizmetlerini aradım. Yaptırabilirsiniz ama devrelerin geçtiği yer ve o kapı herhangi bir arıza durumunda garanti kapsamı dışında kalır dediler. yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım.
bende boşverdim zaten en basitinden kapı içi skülecek falan elektrik devreleri kurcalanacak yapan adam düzgün yapmazda allah muhafaza şase yaparsa vay halime. Yapıştırma pilli falan bişey bulursam belki ama elektrik ve kapı deldirme olunca vazgeçtim