Merhaba dostlar https://www.sahibinden.com/ilan/vas...dai-turkiye-de-tek-temiz-ix55-494200739/detay veracruz namıdiğer ix 55 böylesine güzel donanımlı heybetli bir araç neden türkiyede fazla yok sizce?rağbetmi görmedi ?fiyat performans olarak mı dezavantajlıydı?merak ettim açıkçası .en son sanırım 2015 yılında üretilmiş
Vergi dilimine bakarsak neden tercih edilmediği belli gibi... Ne yazık ki 1.6 motor jipler satılıyor memlekette .
haklısınız bu bir etken gözümden kaçmış nette bir kaç ilandan başka göremedim satılık olarak .2007 range rover bile yıllık 1760 tl civarı vergisi .ama vergi dilimi dışındada mutlaka vardır bulunmama nedenleri
Kesinlikle katiliyorum 1.6 jip mi olur hic Jip dedigin v8 olur GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayni durum malesef benim arac icin de gecerli Yanlis anlasilmasin kendi aracim diye soylemiyorum hakikaten cok donanimli ve guclu bir arac Ayni yilda uretilmis alman devlerinden cok az nuanslari var Hani aractaki amblemleri soksen kimse anlamaz hyundai oldugunu Ama sonucta hyundai Gecen 4 tane lise oğrencisi aracimin yanindan geciyordu Biri"of be arabaya bak ulan dedi Digeri "hyundai oglum bu en dandik araba dedi Olay bundan ibaret Ama isiklarda 5.25 5.30 lari tokatlamanin tadi bambaska GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla herkesin görüşü farklıdır fakat hyundai hakkaten çok sağlam araba gayette az sorun çıkartıyor kanımca özellikle şuan kullandığım araç nazar değmesin saat gibi herşeyi .forumda konusuda vardır mutlaka hyundai a ...ok atarlar ama denk gelince hyundai alır kullanırlar dünya üzerinde en çok satılan araçlardan biri değilmidir bu marka .teneke diyen teneke beyinliler açsınlar her modelin ncap testlerine bir baksınlar biraz araştırsınlar ne diyim.tamam eskiden hyundai de çoğu marka gibi sıkıntılı olabiliyordu ama artık teknoloji değişti teknolojiye ayak uyduramayan erir gider.iyiki almışım çokta memnunum
hyundai ön yargısı anlamayanlara özgü birşey takmamak gerek bırakın onlar en iyi bildiği araca binsinler bu seriler yeni sorento , santa fe vs hepsi ülkemizde malesef vergi kurbanı