Arkadaslar bir cok arastirmalarim neticesinde yeni i 30 almaya karar verdim parasini verdim 1.6 gdi benzinli otomatikde karar kildim amber beji istedim olmadi siyah olsun dedim bu arada amber beji harika bakin derim.simdi gelelim neden hyundai ve i 30?arkadaslar oncelikle hyundai kabuk degistiriyor hyundai baskani artik tiicari kamyonet minibus otobus vs uretimine ve vasat otomobil yapimina son verdiklerini aciklamis bundan sonra sadece otomobil ureteciklerini ve rakiplerinin ford opel toyota ww gibi markalar olacagini belirtmis,turkiyede yeni baskan hondadan transfer olmus hatta turkiye baskani kango doblo gibi arac yapalim demis kore itiraz etmis bundan sonra bu tip arackar uretmeyeceklerini sadece kaliteli otomobil yapacaklarini soylemis.i 30un ustune cok dusmusler cunku golfu piyasadan kirmak istediklerini belirtmisler suanda tasarimlari almanyada bmvnin tasarimcisini almislar o ciziyomus i 30u inceleyin cok kaliteli ve aksesuar olarak agzina kadar dolu bu oarsya golf alsan bombos araba geliyo golfun suan higline bile dusuk kaliyo.hyundai turkiye baskani yoldan geceni cevirin gelsin test etsin nasil araba yaptigimizi gorsunler demis insanlardaki on yargiyi kirin istemis.acikcasi bende bu markaya soguktum daha once bora leon ve qasgai gibi araclarim vardi bende test edip arastirinca almaya karar verdim ayrica elentrayida test ettim cok guzel bir arac yol tutusu vs mukemmel.sonuc olarak bende bu hafta ortasi aracima kavusursam size daha detayli bilgi vericem.
Yazınıza son derece katıldığımı ve tamamıyla aynı düşünceler ve izlenimlerde olduğumu belirtmek istedim Türkiye de aracı ilk alanlardanım hayatta Hyundai almam diyordum kendim Otomotiv Mühendisliği okuyorum çocukluğumdan hatta bebekliğimden beridir birazda babam sağolsun araçlar ve teknoloji konusunda çok meraklıyımdır yeni i30 u ilk duyduğumda da çok büyük bir ön yargıyla yaklaşmıştım hatta i30 u aldığımız gün Ankarada bir VW bayisinde normal şartlar altında 3-4 ay sonrasına ve beyaz Golf Bluemotion için 57-58 bin lira karşılığında gün vermelerine rağmen 53bin küsürlük bir fiyata ellerinde var olan bir araç bizim sözümüzle ayrılmıştı yani sadece bayiye gitmemizi bekliyordu ancak araştırmalarımdan sonra biz sözümüzü tutmadık ve siyah rengi pek istemememe rağmen Avrupa daki ve Amerika daki bu segmentdeki incelemerde birinci çıkmasının da verdiği güvenle o gün 1.6cdti siyah manuel ve elite paketli aracımızı satın aldık bir kaç gün sonrada teslim ettiler bazı eksiklikleri var elbette ama kayda değmeyecek kadar küçük şeyler olsaydı ince de düşünebilmişler diyebileceğim şeyler ancak böyle bir değişimi yaptığı ilk araç için toy bir şirket için son derece normal karşılanabilecek incelikler isteyen olursa bu eksikliklerini de yazabilirim. Yeni alacak olanlara almayı düşünenlere kesinlikle öneririm haa kullandıkları donanımların yürüyen aksamın motorunun sağlamlığını ben bilemem bu konuda da Hyundai nin vermiş olduğu 5 yıllık garantiye güveniyoruz bakalım zamanla bu konuda da belirgin izlenimler çıkar ortaya..