Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Ucretsiz Check Up - Servis Kampanyasi

'Sohbet' forumunda mkozan tarafından 18 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. mkozan

mkozan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Mustafa Kozan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Arkadaslar merhaba, hyundai mart ayinda ucretsiz check up yapmakta. konuyu defa mi actim, bilemiyorum. arama yaptim ama bulamadim. ucretsiz check up icin servisinize basvurmaniz yeterliymis. Birde tum parcalarda %20 indirim varmis. detayli bilgiyi hyundai resmi web sitesinde yaziyor. iyi aksamlar. saygilar.

2. yues

yues Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    acaba garantisi devam eden araclar ıcın mı bu kampanya..garantısı bıtmıs araclarda faydalanabılıyor mu ucretsız check-updan..arabamızın neyı var neyı yok bılsek ıyı olurdu

3. VgT91

VgT91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Özgün Can OKUR
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Evet bu konuda bilgisi olan var mı?
    Bizede check up var mı acaba https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Bütün servisler için geçerliyse bi uğramak lazım... Resmi siteyede girdim ama herhangi bişey bulamadım...

5. VgT91

VgT91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Özgün Can OKUR
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Resmi siteden alıntı yapıyorum;

Hyundai’nin 26 Mart 2011’e kadar geçerli olacak servis kampanyası dahilinde fren sistemi, debriyaj sistemi, süspansiyon sistemi parça ve işçiliğinde tüm araçlara yüzde 20 indirim uygulanacak. İndirimin yanı sıra tüm Hyundai araçlara ücretsiz check-up hizmeti verilecek. Ücretsiz check-up’ta yağ seviyeleri, motor ayarları, kayışlar, klima, ısıtma, aydınlatma, yakıt, ateşleme sistemleri, antifriz ve yürüyen aksam kontrolleri yapılırken ücretsiz boya kontrolünde de tamponlarda oluşan çizikler giderilecek.

6. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Check up günlerinden her sene ben fırsatım olunca yararlanıyorum. ama bu sene zamanım olur mu bilemiyorum. Garantili veya garantisiz aracınız kaç yaşında olursa olsun ücretsiz check-up yapıyorlar arkadaşlar yeterki randevu alıp kayıt yaptırın gideceğiniz servise.

7. yues

yues Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    oo cok guzelmıs o zaman arkadaslar hemen ugramak lazım..'firecrab' cok sagolasın bu guzel bılgı ıcın

8. must@f@

must@f@ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Resmi siteyi inceledim, Kayseri Gürpınar'a servislik verilmiş. Ayrıca koca Ankara için de 4 tane servis verilmiş: Neziroğlu, Akbak ve Yıldırım.

Bu arada check up da iyiymiş. zaman olacak gideceksin işte.

9. VgT91

VgT91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Özgün Can OKUR
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Peki randevu alıp gittik diyelim. Aracın neresine bakıyorlar? sadece yağına suyuna bakıp geri yollarlarsa boşuna gitmiyim. Güzelce inceliyorlar mı ki?

10. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
  11. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar Hyundai maslaktan aldığım bilgi şu şekilde:

Bakıma gelen araçlara yapıyorlarmış. Onun dışındaki araçlara böle bir uygulama yokmuş...

12. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şu an bende servisdeyim,,bakıma gelen araçlara değil tüm hyundai markalı araçlara yapıyorlar,,sanırım kalabalık olmasın diye öyle söylemiş olabilirler...
    Düzenleyen : lord35

13. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Check up ta hiçbirşey yok. Klimasına , hava filtresi mot yağı cam suyu vs vs sine bakıyorlar o kadar . Yazın Boşuna gittim yaptırdım bir de bakıma almak için 1001 türlü oyun oynadılar çok kızdım. Sanayide usta yağ değişimi sırasında her yerini kontrol ediyor. Daha geçen hafta radyatör suyunu sordum kaç C diye baktı elinde bir aletle -5 C de iyidir. Kırmızı antifriz ilave edersin ara ara dedi gittim. Check up ın adı var vallahi başka hiç birşeyi yok. Yazın Hyundai reklamlarında ücretsiz çizik giderici felan demişler ama öyle bir uygulamaları yoktu.
    2008 Model Citroen C4 Dizel şirket aracını 45.000 60.000 75.000 bakımlarına hep ben götürdüm.Birinde 350 lira diğerlerinde 450 civarında ücret ödedim. Hiç birinde 500 veya üstüne bulmadı. Bir sürüde parçasını değiştiler. Ama hyundai benden 735 Lira servis ücreti talep etti Ayrıca içinde Fren balataları ve işçiliği yok. YOksa toplamda 900 küsür olacakmış. Annem 1 milyarı bulur o zaman dedi oda kızdı. Böyle ücret tarifesimi olur. Trigerini vs sini sanayide küçük bir dükkanı olan ustada değiştik. Adam alın malzemeyi gelin ben hallderim diyor azda bir işçilik alıyor. Aracımın eski sahibi bakımlarını hep Özel servislerde yaptırmıs yarı fiyatına yaptırmıs oda

14. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Arkadaşlar trabzon hyundai çakırları aradım yazan işlemlerin birçoğunu bu kampanyada değil her zaman yapıyoruz dedi...

İndirimin yanı sıra tüm Hyundai araçlara ücretsiz check-up hizmeti verilecek. Ücretsiz check-up’ta yağ seviyeleri, motor ayarları, kayışlar, klima, ısıtma, aydınlatma, yakıt, ateşleme sistemleri, antifriz ve yürüyen aksam kontrolleri yapılırken ücretsiz boya kontrolünde de tamponlarda oluşan çizikler giderilecek.

AYrıca iç dış temizlikte ücretsiz yaptığımız işlem dedi....

sadece o fren sistemi, debriyaj sistemi, süspansiyon sistemi parça ve işçiliğinde tüm araçlara yüzde 20 indirim yapılıyor dediler... yoğunluk olduğu için randevu ile gelin diyorlar haberiniz olsun...

15. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ücretsiz yaptıkları şeyleri ben kendimde kontrol edebiliyorum zaten. yağına suyuna bakıp yallah diyorlar. yada sadece derya otomotiv bunu yapıyor

16. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">
    Edremitte yallah yapıyor.Ayrıca Klimasınada bakıyor Edremit HYundai daha çalışkanhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    TAmpon Çiziklerinide gidermiyorlar sordum yokmuş öyle birşey yada Edremitte yok. Gazetede internette öyle bahsetmiyorlardı zorlanda yaptıramayız zaten.

Düzenleyen : micheal

17. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    klimanında polen filtresine bakıyorlardır. filtreyi değiştirmen için. çok şükür ben onuda kendim yapıyorum hatta ayda bir yıkayıp parfümleyip takıyorum gene filtreyi https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

18. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Polen Filtresini çıkarıp yıkasam sağlıklı olurmu ? Yan sanayisi ne kadar bilginiz var mı ? müsayit zamanda bende temizliyim fiyatı uygunsa yenısını alayım

19. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    orjinali 35 tl yan sanayi 10 tl. (era için)
    yan sanayi aldım kullandım ama tozu iti tutmuyor. orjinalini yıkayıp kullanmak daha sağlıklı. gerçi yılda bir bu filtreyi değiştirmek iyi birşey ama ilk bir kaç aydan sonra koku yapmaya başlıyor ve bendede allerji var zaten o yüzden yıkıyorum
    Düzenleyen : lpgERA

20. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende gittim bugün çakırlara,iç dış yıkama yapılmadı zaten zamanımda yoktu,tampon rutuşu yapılcaktı,su bazlı olduğu için ve yağmur yadığı için yapılmadı,arabamda arka amortisörler(tanesi117 tl),ön viraj demir burcu(tanesi 11,65tl),arka viraj demir burcu(tanesi 9,5 tl) + işcilik toplam 391 tl fiyat çıkarıldı.%20 indirim olunca 310 tl ye falan geliyor.özel servisde nasıl bir fiyat çıkacak merak ediyorum,,,

Bu Sayfayı Paylaş