hyundai tuscon 2016 kasa aracım var ve aracımı biraz yükseltmek istiyorum 2,5 inç gibi yardıma ihtiyacım var
Sanırım yükseltme için kitler oluyor hazır şekilde ama tucaon yeni bir araç ve sanırım buna uygun bir kit çıkmamış olabilir. Offroad arazi taşıtı modifiyesi yapan garajlara ugrayıp arabayı inceleyerek en net sonuca ulaşabilirsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk
benim yaları gittigim memleketimde gezerken daha önce dacıa duster kiralıyordum ve yükseklik konusunda sıkıntı yaşamıyordum fakat bu araç biraz daha alçak ve yükseltmezsem sıkıntı çıkar diye düşünüyorum
Bunun için aracınızın süspansiyonu üzerinde değişiklik yapmanıza gerek yok. Aşağıda linkini paylaştığım ürünün aracınıza uygun olanından alıp taktırmanız yeterli. Geçmeli bir parça olduğu için herhangi bir yeri sökmeye gerek kalmadan kolayca sökülüp takılabiliyor. Sıkıntı memleket yollarında ise memleketinize gitmeden taktırıp dönüşte söktürebilirsiniz. Parçayı takmak için aracın lifte kaldırılması yeterli. http://tr.aliexpress.com/item/High-...51&btsid=3d315369-edbb-428b-9e49-f9decba6b9ac
bu üründen anladığım fazla yükte amortisörlerin dibe vurmasını engelliyor ve yüksüz aracı amortisörlerini biraz sertleştiriyor.ama benim istediğim aracın yükselmesi kısacası araç yeni oldugundan dolayı böyle bir aparat yükseltme kiti falan yok galiba beklicez bunun için teşekkür ederim