Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Tucson gaz yemiyor sarsilarak calisiyor

'Tucson Forum - Club' forumunda bekiry tarafından 16 Mart 2013 tarihinde açılan konu

1. bekiry

bekiry Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    BEKIR YOLCU
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    merhaba arkadaslar benim arabam hyundai tucson 112 4wd dizel 2004 model 102000 km, bundan yaklasik 3 ay once mazot deposundan bir ugultu gelmeye basladi servise gittigimde (depodaki pompanin) tikandigini soylediler ve temizledik hemen sonrasinda (yuksek basinc pomasindan) mazot kacirmaya basladi pompayi degistirdim arabam duzelmisti iki gun sonra yolda giderken motordan tuhaf bir ses geldi gaz yememe basladi motor cok sarsilarak calisiyor ve evime 20 ile gidebildim simdi motor zor calisiyor ne kadar gaz versemde hizlanmiyor 80 ile 110 gecmiyor sarsilmasi da devam ediyor size degistirdiklerimi sirasi ile yazayim
    (mazot pompasi) (depodaki pompa bakim yapildi) (aku isitma bujileri) (enjektorler) (mazot filtresi) 3 tane servise gittim ikisi hatayi bulamadi biride (valfi erg) den dedi parcayi siparis ettik daha gelmedi ama forumlarda okudugum kadari ile valfi erg den de degil gibi, arkadaslar bu konuda yardimlariniza ihtiyacim var yardimlariniz icin simdiden sagolun..

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, Rail basınç değerleri normalse sorun turbo'dan olabilir. EGR'de böyle bir durum yaşanmaz, vakum hattı ile çalışıyor zaten, denemek için vakum hortumunu çekip (Karşıdan bakınca soldaki valfin üst girişi) ucunu vida ile tıkayıp deneyebilirsiniz. P0403 arıza kodu verirse normal.

3. bekiry

bekiry Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    BEKIR YOLCU
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    hemen denicem serdar kardes cevap icin sagol kardesim

Bu Sayfayı Paylaş