merhaba arkadaslar hyundai tucson otomatik vites ve manuel vites dizel benzinli km reye gore bakimlari nelerdir 30 km geldiginde nelerin degismesi lazim benim arabam 60000km geldi otomatik vites neleri degistirmem lazim sizden ricam km reye gore neler yapilmasi lazim kayis in ne zaman degismesi lazim eminimki bir cok arkadasa faydasi olacak yardimlariniz icin simdiden sagolun arkadaslar
30 ve 90.000 kmlerde rutin bakımlar yapılır.Yağ değişir,yağ ve hava filitresi değişir.Frenlere bakılır.Balatalar değişmesi gerekiyorsa değişir 60.000-120.000 bakımlarında rutin bakım dışında varsa triger kayışı ve tüm kayışlar değişir.Şanzuman yağı değişir.Bildiklerim bunlar
30 ile 60 bakım arasında fark yoktur..levent beyin yazdıklarına ek olarak antifiriz değişebilir.. 90 da ise V kayışı ve yakıt deposu hava filtresi değişir.. 90 bakımına ek olarak.. şanzuman yagı, transfer kutusu yağı(4x4 ise) değişir.. triger 120 de değişir.. Düzenleyen : Yusuf
Aracın bakımlarını mutlaka, yetkili serviste ve zamanında yaptırın arkadaşlar. Allah vermesin, önemli bi arıza olduğunda, ilk baktıkları şey, bakımların yetkili serviste yapılıp yapılmadığı, ve bakım sürelerinde yapılıp yapılmadığı..
meraba arkadaşlar, bende 51000 km de 2006 model manuel vites tucson var. triger kayışı kaç binde değişir? Bilgilendirirmisiniz... selamlar
Bilgisayarımdaki bir arızadan dolayı siteye uzun süredir giriş yapamıyordum. Bu yüzden de benim bakım fiyatlarını bir türlü paylaşamadım. Stop ampul 1 Ad. 2,00 Sofit ampul 2 Ad. 4,00 T.Kayış Gergisi 1 Ad.125,37 Gergi Kasnağı 1 Ad. 47,95 Gergi Kasnağı 1 Ad. 26,59 Kasnak Gergisi 1 Ad. 125,37 V-Kayış 1 Ad. 75,08 Triger Kayışı1 Ad. 68,59 Pompa ve Enjektör Tamit ve Bakım 1 Ad. 400,00 Mekanik İşçilik 3 Ad.177,00 ------------- Ara Toplam 1.059,95 İndirim 204,50  
4*4 suv bir araç için bence gayet normal bir fiyat alt takım bakımlarınıda yaptırırsanız dediğiniz gibi tadından yenmez güle güle bininiz bu arada aracın yakıtı nasıl acaba memnunmusunuz
Benim aracım da şuan 60.000Km'de ve eski sahibi, 58.000'de yukarıda yazılı olan tüm bakımı yaptırmış.
Bugün aracın 80.000 Bakımı yapıldı ( Araç tam 70.000Km) de. Tüm Filtreler, Yağ, Kontroller dahil 420 TL tuttu, Hyundai Kaynak otomotiv'de. Normalde Mazot filtresi ve Radyatör suyu değişimi de vardı, Ama ben onları yine aynı serviste değiştirdiğim için dahil edilmedi. Normalde 600 TL gibi tutuyordu.