Arkadaşlar 2.0 CVVL otomatik 6 ileri Hyundai sonata LF (VII) sonata aracım var yaklaşık bir hafta önce çalıştırırken aracımı normalden daha uzun sürede motor çalıştı 3-4 saniye kadar ve ESP sanırım ( kayan bir araba sembolü vardı) motor düzensiz çalışıyordu gaza bastığımda deneme için ve stop edip tekrar çalıştırdım. sorunsuz bir şekilde çalıştı. Bu hatayı merak ettiğimde obd den baktım geçmiş olarak P0335 arıza kodu görünüyor bu sabah çocuğu okula bıraktım arabayı tekrar çalıştırmak istediğimde tekrar zor çalıştı normalden sonra yine ESP yaktı bujileri NGK iridyum ile değiştirmiştim. Yaklaşık 5 bin km evvel. Bu sizce bir ateşleme arızası mı yoksa basit bir sensör arizasi mi nasıl anlarım ? Отправлено с моего IN2025 через Tapatalk
Sadece krank sensörü mü değişecek çok arabalardan anlamıyorum. Tesissat problemi derken tam olarak anlayamadım daha açıklayıcı olabilir misiniz benim için rica etsem? Отправлено с моего IN2025 через Tapatalk
sensörde temassızlık var, kablo demeti dibinden çatlamış olabilir. servise giderseniz gerekli kontrolleri yaparlar. bu arıza büyüdüğünde aracınız hiç çalışmayacak yada yolda kalacaksınız.
Merhaba tekrardan dün alt taraftaki camshaft sensorunu değiştirdim komple. Eski hatadan eser yok. Yardımlarınız için teşekkürler. Отправлено с моего IN2025 через Tapatalk