sonata aracımın sağ arka tekerlek altında nemlenme var benzin kaçırıyor gibi usta depomun değişmesi gerektiğini kaynak yapılamayacağını söyledi. kaynak işi çok tehlikeli kimse yanaşmaz yapmaz dedi yapıştırıcıların işe yaramayacağı bir hizadan bahsetti , yapıştırıcıda olmaz dedi. ankaradaki hurdacılarda depoyu bulamadım. yarın atatürk organizeye gitmeyi düşünüyorum. sizin tavsiye edebileceğiniz büyük bir hurdacı var mı nasıl bulabiliirm yada neler yapabilirim
hiç bakmadım hocam ama depo biraz dolu olduğu zaman 100 tl lik benzin aldığımda yolda giderken yoğun şekilde koku alabiliryorum.içinde benzin çok azsa koku pek olmuyor. sizce tamir olayı olur mu, internette bir çok kişi depo tamir ettirmiş , kaynak yaptırmış. benim usta neden kaynak yapmazlar , çok tehlikeli diyor , anlayamadım
Bence govde harici bir yerden calkalanma ile disari siziyor olabilir. Samandira kapagina, kanistere bakin.
ilk öyle düşündük.kapağın etrafı temiz ve kokusuz. sağ arka teker yanında ıslaklık var,deponun kesişim yerinden geliyormuş
benim depoda da delik vardı. ustam söktü kaynak yaptırıp geri taktı. depo sökülüp içi güzel bir şekilde temizlenirse sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim ustanın yeri ikitelli organize sanayi bölgesinde atatürk oto sanayisine yakın sayılır. siz oraya gidecekseniz isterseniz uğrayıp bilgi alın.