merhaba arkadaşlar, 2004 sonatam var buna uygun dokunmatik ekranlı teyp arıyorum göğüslüğe tam oturacak şekilde.bunla ilgili bilgisi olan yada yaptıran yardımcı olabilir mi acaba.şimdiden teşekkürler...
Piyasadaki pek cok teyp direk oturacaktir. Kesme delme yapmadan. Ben kendibaracimda navitech 201y, pionner sph 110 ve son olarak jameson 956 tetplerini denedim. Suan jameson var ses tam istedigim seviye degil ama guzel. Aklim hala hepsiburadadan alip geri yolladigim pionner teyp de D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
mm hesabı olarak tam oturacak bulmanız zor, sök-tak deneme yapmak lazım ama genel olarak standart double ların hepsi uyar. Çok paylaşımı olan bir model olmadığı için örnek konu gösteremiyorum. Tavsiyem alacağınız teybin ses açma tuşu düğmeli olsun, seyahat halinde uygun yere dokunmak için fazlaca yoldan gözü almak gerekiyor, riskli bir durum.
Pioner dediğiniz modele baktımda 7' miş o 7' tam oturuyo mu o kısma ?Neden geri gönderdiniz sıkıntı mı oldu
Pionner araca tam oturdu fakat extra olarak android box yada pionner aparatlara ihtiyaç duyuyordu. İstemeyerek de olsa iade ettim. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Rica ederim. Ekran boyutu farkli olsada kasa aynı oluyor yanlarda düğmee varsa eger 6.2 falan oluyor. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi