Değerli arkadaşlar mubarek kurban bayramı öncesi canınızı sıkmak istemem fakat araçta far ampullerini değiştirmek istiyorum. bu konuda bana marka /model (xenon istemiyorum) osram night breaker olabilir. ne model far ampulu kullanmalıyım .h1 mi h7 mi bi el atın kardeşinizie. saygılar sevgiler bayram öncesi bayramınız kutlu olsun demeyide ihmal etmiyorum. HERKESE İYİ MUTLU HUZURLU BAYRAMLAR..
Iyi bayramlar. Mevcut ampulu sokerek tipini ogrenebilirsiniz. Osram kullanmadim ama kullanan arkadaslar memnun fakat bazi serileri cabuk patliyormus. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Değerli dostlarım sayenizde doğru ampulu buldum OSRAM NIGHT BREAKER H1 taktım .fakaaaat far reflektörlerinden birisi aşırı siyah sanki far yanmıyormuş gibi duruyor bu farlar açılıp temizlenebiliyormu fikir sahibi arkadaşlar bi yardım alayım.far camları plastik değil bildiğin cam.
Ampul yuvasından kesik kesik basınçlı hava tutmayı deneyebilirsiniz ancak eskiyen reflektör de çok narin olur. Kaplamayı komple sökme riski de mevcut. Dıştaki cama bişey yapamazsınız ancak reflektör gitmişse zaten camın etkisi artık fark etmez. Mecbur yeni far gerekir. Yakından çekilmiş bir foto var mı?