Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Şikayet Çözüm Bekliyor Hyundai Servis Sorunu.

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda idealist tarafından 12 Ağustos 2015 tarihinde açılan konu

1. idealist

idealist Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yusuf Kaplan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Merhaba arkadaşlar; Daha Öncede i30 boya dökülmesi hakkında konu açmıştım Müşteri Hizmetleri görüşmem sonrasında Ön tamponun ücretsiz boyattım. Sorunun tampondan olduğunun düşündüğümüzden tamponun komple boyanmasını istedim ve isteklerim doğrultusunda tamponun komple boyanacağını yetkili servis (çorum karataş) iletildi. Fakat aracı aldıktan 2 3 hafta sonra tamponun komple boyanmadığını ve astarsız boyandığını tespit ettim. ( sonradan yapılan boyada dökülmeye başladı) resimleri çekip Hyundai Assan gönderdim sorunuma 3 gün sonra dönüp hatalı boya yapıldığı için aracınız tekrar aynı serviste boyanması gerektiğini söylediler. aracı buğun teslim edildikten sonra servis müdürünü aradım aynı sorunları yaşanmaması için lütfen usulüne uygun boyayın şehir dışından gelip 2- 3 gün araçsız kalıyor ve işimden oluyorum bunları yaşamak istemediğimi söyledim. Bana aynen cevabı şu oldu " ben aracı zaten eksisi gibi boyattım orjinal boyatacaksan git dışarda yaptır ben personelimi bu işler için veremem hep ben kafama göre boyarım Hyundai Assan söylese ben bildiğimi yaparım istediğin yere şikayet et ben istemedikten sonra bana bu tampona bir çizik attıramaz dedi. Hatalı boya yapılmış Assan bunu söylüyor dediğimde Onlar ne bilir o raporu veren bilirkişi bu işi bilmiyor dedikten sonra Assan çalışanlarına küfür ve hakaret ettikten sonra telefonu kapattı.

Simdi ben ne yapayım. Müşteri Hizmetlerine durumu anlattım ilgilenmeyeceklerini söylediler. Aracım ellerinde olduğu için korkuyorum. Sanırım başına bir iş gelecek. :) bu tavırları için ne yapabilirim. Polis şikayetçi olayım mı? çünkü beni de tehdit etti.

2. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Bir şey olmaz, Gebze Görtan servis müdürü ve danışmanı zamanında üzerime yürüdüler, Assan'a şikayet ettim değişen olmadı tek yapabildiğim bir daha o servise gitmemek oldu.

idealist bunu beğendi.
  3. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    Oncelikle basiniza gelen olaydan oturu cok gecmis olsun.anladiim kadariyla duyarli ve aracinzi seven bir kisi siniz ve karsinizdaki kisi tamaman para odakli yaklaşımıda bunan leş kargasina isinizi yatirdiktan sonra sosyal medyada rezil etmeye calisin . Facebook ve instegramdan olayi anlatin. Bu onlara biders olabilir. Aslinda bunlara temiz bi sopa lazim ama oda mekanlarda biraz zor gibi ..;(

idealist bunu beğendi.
  4. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    bu nasıl iş ? böyle rezillikten eminim hyundai türkiye nin haberi yoktur. hakkınızı sonuna kadar aramalısınız hele ki bu telefondan sonra. aracın boyanmadan önce ve boyandıktan sonraki resimlerini de göstererek tüketici haklarına başvurun derim. bu ne laubalilik ? bana bu arabayı ev parası alarak 5 yıl garantili diye satıyorsan ; arabanın sorunlarıyla da ilgileneceğini vaad ettiysen bakacaksın arkadaş. ben inanıyorum ki assan yetkililerinin bu olaylardan haberi yok. zira kayseri gürpınar hyundai şikayet sebebiyle kapatıldı. yan sanayi parça kullanmaktan.

idealist bunu beğendi.
  5. idealist

idealist Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yusuf Kaplan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Arkadaşlar Hyundai Assan her zaman yardımcı oldu son boya servis hatalı boyadığı için para alamadıkları için çıldırıyor. Sanayi Usta ve Hyundai Assan yetkilerinin kararı hatalı boyandığı tespit ettiler. Benim onları uyarmama çıldırdılar. Araç Yozgat Çorum bu 3. gidişi Yol masrafı, arabasız kalmam, işimle ilgilenemiyorum. Bu arkadaşlarda sorun yokmuş sorun Bende ve Hyundai Assan buluyorlar yoksa araç boyasının sıyrılması normal diyor. Hyundai assan telefon bekliyorum. Telefon Konuşları inşallah kayıt ediliyordur.

6. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    şikayetvar ve twiterda hyundai türkiyeye siteminizi yazın. muhtemelen dönüş yaparlar

7. Serhat

Serhat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    159
    Ad Soyad:
    Serhat
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Bence servisin bu kadar rezilliği söz konusu iken ve madem şehirdışına çıkmayı göze alıyorsunuz her defasında, başka bir ildeki servise götürseniz daha iyi olmaz mı?

8. idealist

idealist Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yusuf Kaplan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Müşteri Hizmetlerine özellikle söyledim aracımı onlara vermek istemediği belirtim fakat Kusur onların olduğu için onları yapması gerektiğini söylediler. Ben böyle olacağını biliyordum 15 - 20 Dk önce Hyundai Assan aradı içiniz rahat olsun Ekibimiz aracınızı takip edecek dediler. İnatlaşma yüzünden bana böyle davranıyorlar boyamayız dedikleri işi Assan yaptırdığı için zorlarına gidiyor servis müdürü bu olayı kaldıramıyor.

9. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    zaten servisler profesyonel falan değil. onlar da dışarda boyatıyorlar aracı. laf olsun diye demiyorum bunu. yaptıklarını biliyorum. çoğu problemi yine sanayide halledip getiriyorlar.

10. Hakan07

Hakan07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    660
    Ad Soyad:
    Hakan ÜN
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    İnşallah soysuzluk yapıp aracınızın göremeyeceğiniz bir yerine zarar vermezler. Telefonda bahsettiğiniz üslupla konuşan bir mahluktan her şey beklenir.

11. idealist

idealist Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yusuf Kaplan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Beklemiyor değilim yaparlar aracımdan soğudum artık.

12. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Ben o müdürü tenhada sıkıştırırdım. Ki bu dediğimde ciddiyim herkes anladığı dilden konuşmalı

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. 35Ugur35

35Ugur35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    103
    Ad Soyad:
    Uğur Ak
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Böyle bi zihniyette ki kişileri yetki veriyorlar ya ona tav oluyorum, Sen oranın müdürüsün orta da sorun var ise çözeceksin arkadaş.... Artist artist konuşmanın anlamı yok. Geçmiş olsun hocam siz en güzeli gerekli mercileri konuşmayı iletiniz nasıl olsa bu konuşmanın kaydı vardır Dingo nun ağırı mı bu Ülke herkes bi artist olmuş....

Bu Sayfayı Paylaş