Hyundai servis kampanyası düzenlemiş. %25 indirim var. Bekleyen arkadaşlara duyurulur. http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=kampanyalardetay&kampanya_id=261&menu_id=241
Merhaba; Uzun zamandır beklediğim ücretsiz check up kampanyası da görünüyor. Yarın hemen içmelerdekine götüreyim aracımı. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
rica ederim, ben de büyük bakım yaptıracaktım, geçenlerde fiyat almıştım çok geldi, kampanyayı bekliyordum. iyi oldu...
arkadaslar su check up tam olarak ne oluyor. nerelerine baktırıyorlar.kapsamlı bir açıklama yazarsanız cok sevınırım.
az önce hyundai şentürkleri aradım ve 135.000 bakımı için 263 tl istediler. paket içeriğinde '' yağ - yağ filtresi - Hava filtresi - yakıt filtresi '' var. Polen filtresi yok. bana pahalı geldi. Fiat aynı kampanyayı 150 tl ye yapmıştı garantisi biten araçlar için.
Yağına suyuna fren hidrolik seviyesine lastik havalarına bakıyorlar antifrizi ölçüyorlar camsuyu koymanızı tavsiye ediyorlar eğer aracı lifte alıp kaldırırlarsa ki söyleyin yapsınlar alt takımların genel durumuna bakıyorlar aküyü de mutlaka ölçtürün... yani genel bir kontrol...
yağına, suyuna, lastiklerin durumuna, frenlere,sıvı seviyelerine,akü marş ve elektrik sistemine vs..(aküyü ölçüyorlar yüksüzken ne kadar yükdeyken ne kadar şarj oluyor marş süresi vs baya detaylı bir kağıt verdiler bana grafikli falan) hatta boyasına bile baktılar ölçtüler ekspertiz gibi. birde ön tampon altı spoyleri yok yazmışlar assan çalmasaydı başka kusur çıkmadı bende yani sonuç olarak hoşuma gitti öyle uyduruktan yapmadılar çok detaylı da değildi ama yılda bir yaptırmak iyidir.