Bende hundai s.coupe var 1.3 motor ben buna 225.50.17 jant taksam olacak sıkıntıları bana söylermisiniz Sent from my iPhone using Tapatalk
Jantlar lastikler araca en uygun şekilde yapılmaktadır. Misal yakıt yol tutuşu yük her şey araca hesaplanıp yapılmakta ben aracın orijinal lastik yada Jant oranlarının değiştirilmesine karşıyım. Diğer arkadaşlar ne der? Bilemiyorum...
Ama şu var arabanın orjinal jantları 14' ben aldığımda 13' takılıydı yani orjinal değil zaten ve hiç konforlu bi sürüş sağlamıyor Sent from my iPhone using Tapatalk
İşte bende tam bunu demek istedim. Şimdi 14 Jant bir araca neden 13 takarlar? Çok aracım oldu ama hiç bir zaman özellikle lastik orijinal neyse onun olmasına özen gösterdim. Konfor adına ise her zaman yumuşak hamurlu lastik tercih ettim neticede bu araba kamyon değil.
Evet kamyon değil ama sonuç olarak aracında göze hitap edmesinden yanayım açıkcası Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğrudur bir şey diyemem ama mesajlarım da yanlış anlaşılmasın. Benim her zaman ilk tercihim orijinal de kalmak arkadaşlar illa bilgi verecektir.
Merhabalar aleyküm selam tanışma konusu açmışmıydınız? konu başlığını kurallara uygun biçimde düzenlemeniz hem forumun kullanılabilirliği açısından hemde benzer sorusu olanların bilgi ihtiyaçlarını karşılarken vakit kaybının ortadan kaldırılması açısından hayırlı olabilir. Mesela konu başlığını Hyundai S Coupe ye 225x50xR17 lastik olurmu? şeklinde yazabilirsiniz Bu ebatı kullanırsanız tekerleğin çamurluğa sürtme yapma ihtimali oldukça yüksek. Orjinal jant lastik ebadı nedir acaba?
merhaba bendeki getzdede 175 -65 -14 vardı ben şu an 195-40-16 kullanıyorum tek sıkıntı yakıt biraz yükseldi ama öle aman aman değil.
dostum o lastik o araca olmaz.araba yurumez,araç jipe döner. illa görüntüsü olsun 17 düşünüyorum diyorsanız 185-45r17 perf.ıda zora sokmaz yada 195-45r17 lastik alman lazım. jant işi sadece al tak degildir jantın göbek ölçüsü et degeri ve jantın genişligide çok önemlidir. o araç bende olsa tercih edicegim mantıklı ebat 185-60r15 tir