Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundai reklama bakarmısınız!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda volkan55 tarafından 16 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. volkan55

volkan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    volkan altınsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  2. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Komikhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif. Ben bu Hyundai ASSAN kadar yüzsüz firma görmedim...

3. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    niye dünyanın en büyük otomobil markası olup ardından da gaz pedalı sıkışan ve frenleri tutmayan arabalar üretenler üstelik araçlarını uçuk fiyatlara satanlar utanmıyor da reklam veren hyundai mi utanmalıymış...
    araçları geri çağırmayıp da ne yapacaklardı bu çok büyük bir lütüf mu

4. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sende haklısın baranlar. Her servise girdiğimizde amortisör değiştirmekten biz bıktık Hyundai bıkmadı. Ayrıca adamlar istese bizdeki araçlarda sorun der geçiştirirdi. Aslanlar gibi arkasında durdular araçlarının. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi yavan olur diye...

5. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ya hyundai konusunda yaşadığınız sorunlarda tabi ki haklısınız neticede paranızı verip araç satın alıyorsunuz ve de sorun yaşamamak en doğal hakkınız... Yalnız Toyota'yı kusursuz araç üretmekle övüp yeregöğe sığdıramayanların da biraz ayakları yere basmalı kanaatimce sonuçta araçlarda var olan kusurlar hayati önem arz edebilecek hatalar yani lafın kısası araçları geri çağırmak zorundaydılar yoksa bu ölümlü kazaların ağırlığını kaldıramazlar..

6. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar her araçta arıza çıkabilir bu küçük bir nedenden ötürü olabileceği gibi çok büyük bir hatanın sonucunda da olabilir ve aracında sorun yaşadığını idda eden kişi genel manada öyle bir sorun olup olmadığına bakmalı bence çünkü genel bir sorun olduğunda ancak araçlar çağrılabilir onun dışında kimi şanssız insanların her markada bazı aksaklıklar yaşadıklarını,bu durumunbütün dünyada bütün markalarda görüldüğünü biliyoruz.Baranlar arkadaşa katılıyorum uçuk fiyatlara araç satıp kaliteyi daha uygun fiyata verenlere onlar kalitesiz de ondan "ucuz etin yahnisi yavan olur" gibi sözleri kullanıyorlarsaki(bu adaletsiz bir tutumdur ben bunu görmezden gelemem)o zaman pahalı etlerin yahnisi(toyoto,vw,honda ve vb.)niye böyle yağsız kaldı biri bana açıklasın.

7. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    (davtor arkadaşıma katılıyorum saptamalarından dolayı...)
    bence çeliştiğimiz husus şu: hyundai'nin hep arabalarını ucuz satmasını istiyoruz,pahalı araç ürettiklerinde hyundai'ye o kadar para vermem diyoruz istiyoruz ki tüm lüksler olsun araçlar sıfır hatalı olsun rakiplerinin 40 milyara verdiği aracı o 30 milyara versin fakat ucuz olan et hep lezzetli yahni olsun ama bu kasaptan aldığımız et hiç zamlanmasın hiç kusuru olamasın.EEE adamlar amerikada yılın aracını yapıyor genesisi yani ama ne diye alayım canım çok pahalı demiyor muyuz?hep perhiz yapıyor ama lahana turşusundan taviz devermek istemiyoruz...

8. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ufak bir not: fiyatı pahalı uçuk ve faiş ürünlerin hep kaliteli olduğuna inamış/inandırılmışız...

9. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Baranlar arkadaşım teşekkür edirm senin söylediğinde çok mantıklı hep ucuza alışmışız diyorsun hyundainin pahalı arabası da var bi accentle getz le kıyaslarsan tabi pahalı ama sınıfına göre kıyaslarsan yine en uygun fiyatlardan biriyle karşılaşıyorsunbak mesela aslında söylemek istediğim şu ucuz etin tiridi meselesi bende diyorumki eğer ucuz etin tiridi yavan oluyorsa bu pahalı etlerin tiritlerinin hali nedir?Yani sonuçta ortada skandal derecede bir durumdan çağırma varsa benburda sorgularım;derimki eğer bu pahalı arabalarda ucuzlarda olmayan bazı sorunlardan toptan geri çağrılıyorsa demekki bu pahalıya satılan araçların çoğu aslında pahalı görünen"ucuz et" kapsamında yer alıyorki çoğu ucuz ette çıkmayan sorunlar çıktığı içinde daha daucuz ettir bana göre.

10. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kara propagandalı bir reklam bence. hyundai ye yakışmamış

11. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar. Siz herşeyin altında Hyundai kalitesizdir manası ararsanız bu işin sonu felaket. Bu kadarda fanatik olmayın. Ben burda Hyundai'nin kalitesini değil, müşteri memnuniyeti için sağladıkları imkanlardan bahsediyorum siz işin taaaa kalitesizliğe kadar götürdünüz. Kalitenin yaşanan sorunla alakası yoktur. Herkesin başına her anlamda gelebilir her marka araçta. Ama arkasında durmak, müşterisine önem verip geri çağırıyorsa servise çağırması önemli diyorum. Ucuz etin yahnisi örneğindede kalitesizlik değil, ucuz fiyata aldığımız aracın arkasındada böyle bir firma olur ancak demek istedim. umarım bu sefer daha iyi anlatabilmişimdir. EPS hadi neyse diyelim, amortisör sorunu sizde küçük bir sorun mu? Farkına varmadığınız patlak bir amortisörün araç üzerindeki etkilerini hepiniz biliyorsunuzdur. Peki neden 15.000 km bile dayanmayan amortisörler kullanılıyor? 4 yıl geçti. Neden bir iyileştirme yapılmadı bugüne kadar. Buyrun siz kendiniz yorumlayın. Kalitesiz olsaydı ben kendim ısrarla Hyundai almaz ve binmezdim, ki benim aracı bayağı sorunlu bir araçtı.

12. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yani bazı arkadaşlarımızı inandıramadık Toyota'nın bu hatalarının amotisörden gelen sesle bir olamayacağına benim aracımın da amortisörleri değişti arabayısıfır aldım henüz 2 yıl oldu ama frenleri tutmamazlık etmedi gaz pedalı sıkışmadı. Sap ile saman karışıyor ben buna inanamıyorum...

13. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Eskide kaldı o günler üstad. Artık öyle bişey yok. Ucuz satılana kalitesiz, pahalı satılana kaliteli diyebilecek kimse var mıdır aramızda? Bazı yorumları yaparken genelleme yapmayalım bence. Herkesin gözü açıldı. Herkes fayda fiyat oranına bakıyor. Öyle olmasa Hyundai birinci olamazdı satışta...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Düzenleyen : zinarturgut

14. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ama çoğu Era'cının direksiyonu kilitlendi. O ne olacak... Ya yolda giderken olsaydı ne olacaktı...

15. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ama çoğu Era'cının direksiyonu kilitlendi. O ne olacak... Ya yolda giderken olsaydı ne olacaktı... Siz olaya tamamen subjektif bakıyorsunuz. Çünkü Hyundai kullanıcısınız. Olaya objektif bakarsanız o zaman sap ile saman ayrılır birbirinden...

Düzenleyen : zinarturgut

16. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Son olarakta ekliyim. Şimdi diyelimki herşeyde Toyota hatalı ve Honda veya x bir marka. Hyundai'nin bunu bu şekilde kendine reklam malzemesi yapması doğru mu? Sağlamlık belirtmek için karalamak yakışır mı? Bu bizim tabirimizle esnaflık mıdır? Otomobilleri bizi çağırıyormuş. Ben yaklaşık 40 kere ve 40.000 km boyunca servise girdim. Hangi Hyundai yetkilisi beni arayıp yada hangi servis arayıp "ya sizin sorununuz nedir" demedi. Allah razı olsun 6 ay sonra HiTech buldukta derdimizi anlattık. Oda Uçar Oto Hakkı Usta ve Coşkun Abi'nin sayesinde...

17. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ya neticede Hyundai fanatikliği yapıyor pozisyonuna düşmek istemem.Fakat Toyotanın araçlarını geri çağırması( hele hele böyle bir sorundan ötürü) yapması gereken en sermaye kurtarımı ve markanın ileriki dönemlerde yaşanabilecek muhtemel satış risklerini en aza indirme çabasının ürünüdür.Tabi ki de müşteri bu durumdan memnuniyet duyacaktır ama burada asıl gaye müşteri odaklı çalışmanın yanı sıra bozulan itibarı geri kazanma gayretidir.Satılmayacak arabaların oluşturduğu kaygılar uzantısıdır.

18. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Üstad Toyota bunu istese sessiz sedasızda yürütürdü bu kadar ses yapmazdı. Açıkçası Toyota bunu birazda bile bile duyurdu diye düşünüyorum. Çünkü bu sayede

1- Servise giren garanti dışı araçlarda bulacakları arızalar veya başka şeyler için para alacaklar.
    2- Müşteri memnuniyetine önem veriyoruz diye kendi markalarını daha iyi bir konuma taşıyacaklar falan filan...

Kaliteyi tartışmıyoruz burda. Şu an için Toyota sorun olduğu için geri çağırdı mı? Evet. Buda bence kesinlikle Toyota'ya yaradı. Şubat ayı satış listesini merakla bekliyorum...

19. SİNAN BARAN

SİNAN BARAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    hyundai'nin bu reklamın içeriğimesleki etik olarak tartışılır...size katılıyorum bu hususta.

Ama şöyle küçük bir muziplik yapsak ayıp olmaz heralde "yıllarca onlar bizimle alay ettiler,güldüler küçük gördüler şimdi biz gariban hyundai'cilere birazcık malzeme çıktı...iştehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

20. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    valla hyundai buyuk konusmuş...gün gelir devran döner o zamanda bu ilanı diğer firmalar kullanır..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    şu da var gecende serdar hocamda hyundai nin gecmişte bir ülkede cagırma yaptıgını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam..

bu arada toyotaya laf yok Ali Haydar amcam beni işe alcak inş..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş